Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

GIC (επενδυτική): Αγοράστε χρυσό στην πτώση - Έρχεται bull market!

tags :
GIC (επενδυτική): Αγοράστε χρυσό στην πτώση - Έρχεται bull market!
Η αγορά δεν έχει αποτιμήσει, ακόμα, την πολιτική αβεβαιότητα, γύρω από τις αμερικανικές εκλογές 
«Ο χρυσός έχει “δει” τέσσερις bull markets από το 1970: αυτή είναι ακόμα μία», αναφέρει ο Benjamin Wong, αναλυτής της επενδυτικής GIC, με έδρα τη Σιγκαπούρη, συμβουλεύοντας τους επενδυτές να αγοράσουν χρυσό στην πτώση.
Όπως αναφέρει, «η αγορά δεν έχει αποτιμήσει, ακόμα, την πολιτική αβεβαιότητα, γύρω από τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, στις 8 Νοεμβρίου», κάτι που θα οδηγήσει σε κέρδη το πολύτιμο μέταλλο, που παραδοσιακά αναδεικνύεται σε επενδυτικό καταφύγιο σε περιόδους αβεβαιότητας.
Ο Wong συμβουλεύει τους πελάτες τους ότι η όποια πτώση της τιμής του χρυσού στα 1.296 με 1.300 δολάρια αποτελεί ευκαιρία αγοράς.
Η επόμενη άνοδος της τιμής του μετάλλου ενδέχεται να «σπάσει» την αντίσταση των 1.380 δολαρίων και να οδηγηθεί σε ένα εύρος της τάξεως των 1.437 με 1.455 δολαρίων, αναφέρει ο Wong.
Πολύ περισσότερα, σε μακροπρόθεσμο επίπεδο, εφόσον υλοποιηθεί πλήρως το μοτίβο που διακρίνεται στην τεχνική ανάλυση, τότε η τιμή του χρυσού ενδέχεται να ανέλθει στα 1.525 δολάρια ανά ουγγιά, σύμφωνα με τον αναλυτή.

18Jul.png

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης