Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Wells Capital: Στο 2,5% η αύξηση του ΑΕΠ των ΗΠΑ το 2017 – Κατά 10% θα βελτιωθεί ο S&P 500

Wells Capital: Στο 2,5% η αύξηση του ΑΕΠ των ΗΠΑ το 2017 – Κατά 10% θα βελτιωθεί ο S&P 500
Οι bullish προβλέψεις του κ.Paulsen βασίζονται στις πολύ καλές επιδόσεις των αμερικανικών κολοσσιαίων εταιρειών το γ' 3μηνο 2016
Αισιόδοξος για την πορεία της αμερικανικής οικονομίας αλλά και των εγχώριων χρηματιστηριακών δεικτών εμφανίζεται ο επικεφαλής επενδυτικής στρατηγικής στην Wells Capital Management, Jim Paulsen.
Όπως τόνισε, μιλώντας στο CNBC, το αμερικανικό ΑΕΠ θα αυξηθεί κατά 2,5% το επόμενο έτος, ένα ποσοστό υψηλότερο από πολλές αντίστοιχες προβλέψεις, ενώ ο δείκτης – βαρόμετρο S&P 500 θα εμφανίσει άνοδο έως και 10% στην αξία του, το ίδιο χρονικό διάστημα.
Οι bullish προβλέψεις του κ.Paulsen βασίζονται στις πολύ καλές επιδόσεις των αμερικανικών κολοσσιαίων εταιρειών το γ' 3μηνο 2016, οι οποίες αναμένεται να συνεχιστούν και τους υπόλοιπους μήνες του τρέχοντος έτους, αλλά και στην ολοένα αυξανόμενη καταναλωτική εμπιστοσύνη και την υγιή αγορά εργασίας.
Μάλιστα, σχολίασε πως οι επικείμενες θετικές οικονομικές εξελίξεις για τις ΗΠΑ πρέπει να ωθήσουν τη Federal Reserve να αναθεωρήσει επί τα βελτίω τους στόχους της για την ανάπτυξη το 2017, αλλά και τον πληθωρισμό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης