Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Eurobank Equities: Στα 16,4 ευρώ η νέα τιμή στόχος, σύσταση Buy για την Τέρνα Ενεργειακή

Eurobank Equities: Στα 16,4 ευρώ η νέα τιμή στόχος, σύσταση Buy για την Τέρνα Ενεργειακή
Στα 16,4 ευρώ από 16,5 ευρώ ορίζει ως νέα τιμή στόχο για τη μετοχή της Τέρνα Ενεργειακή η Eurobank Equities

Στα 16,4 ευρώ από 16,5 ευρώ ορίζει ως νέα τιμή στόχο για τη μετοχή της Τέρνα Ενεργειακή η Eurobank Equities, με τη χρηματιστηριακή να βλέπει σημαντικά περιθώρια ανόδου για τη μετοχή.
«Λαμβάνοντας υπόψη το πρόγραμμα απολιγνιτοποίησης, το οποίο ενισχύει την ανάγκη για ενίσχυση των ΑΠΕ για την κάλυψη της ζήτησης που καλύπτεται σήμερα από λιγνιτικές μονάδες, η Τέρνα Ενεργειακή δεν αντιμετωπίζει σημαντικά εμπόδια στην υλοποίηση του  αναπτυξιακού της προγράμματος, πέρα από την υγιή δυναμική της αγοράς και τις βελτιωμένες διαδικασίες αδειοδότησης», αναφέρει η χρηματιστηριακή.
H Τέρνα Ενεργειακή βρίσκεται σε καλή θέση για να επωφεληθεί από το ευνοϊκό πλαίσιο που βοηθά στην επιτάχυνση τόσο των «παραδοσιακών» ΑΠΕ όσο και των εξειδικευμένων έργων, όπως τα πλωτά υπεράκτια, τα αντλητικά έργα αποθήκευσης και τη διαχείριση απορριμμάτων.
Ως ένας από τους ηγέτες στον εγχώριο χώρο των ΑΠΕ, όπως σημειώνει η Eurobank Equities, η Τέρνα Ενεργειακή βρίσκεται σε καλή θέση για να αναλάβει σημαντικό μέρος των απαιτούμενων προσθηκών χωρητικότητας τα επόμενα χρόνια.


terna1.JPG
terna2.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης