Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Ο Netanyahu είναι εγκληματίας πολέμου, αφανίζει τη Γάζα με όργανο τη Hamas – Το Άουσβιτς δίδαξε… την τελική λύση

Ο Netanyahu είναι εγκληματίας πολέμου, αφανίζει τη Γάζα με όργανο τη Hamas – Το Άουσβιτς δίδαξε… την τελική λύση
Τι πραγματικά συμβαίνει στο Ισραήλ; - Απλά υλοποιείται το τελικό σχέδιο, οι εβραίοι θέλουν όλη την Λωρίδα της Γάζας
Ο Netanyahu ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, μπλεγμένος σε μια σειρά σκανδάλων χαρακτηρίζεται ο καλός… προστατεύει τους εβραίους από τους τρομοκράτες της Hamas που δημιούργησε η Mossad... αλλά το Tελικό του Σχέδιο είναι ο αφανισμός της Λωρίδας της Γάζας.
Ο Netanyahu δεν είναι τίποτε λιγότερο από στυγνό εγκληματία πολέμου αλλά οι σιωνιστές έχουν τον τρόπο να κατηγορούν τους άλλους για εγκληματίες…
Το Ισραήλ επικαλείται την τελική λύση του Hitler και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης στο Άουσβιτς όπου εξολοθρεύτηκαν εκατομμύρια - αυτό είναι αναγνωρισμένο έγκλημα πολέμου - για να κερδίσει διεθνή αναγνώριση αλλά μετέτρεψε την Λωρίδα την Γάζας σε μια απέραντη φυλακή…
Κάτι διδάχθηκαν οι εβραίοι στο Άουσβιτς να επαναλάβουν τα ίδια εγκλήματα… μπορεί τώρα να μην υπάρχουν φούρνοι... αλλά τα άρρωστα μυαλά τότε... υπάρχουν και σήμερα...
Ο Putin ο πρόεδρος της Ρωσίας ενήργησε για να προστατεύσει τους ρωσόφωνους της Ουκρανίας αλλά χαρακτηρίζεται ως η δύναμη του κακού…
Οι πολιτικοί φελλοί της Ευρώπης αναμεταδίδουν μηνύματα προπαγάνδας….

Τι πραγματικά συμβαίνει στο Ισραήλ; - Απλά υλοποιείται το τελικό σχέδιο, οι εβραίοι θέλουν όλη την Λωρίδα της Γάζας

«Ο στρατός του Ισραήλ είπε ότι θα ξεκινήσει σύντομα μια εκτεταμένη επίθεση στη βόρεια Γάζα μια ημέρα αφότου το Ισραήλ διέταξε περίπου ένα εκατομμύριο αμάχους να εγκαταλείψουν την περιοχή.
Η κλειστή περιοχή που διοικείται από τη Hamas ήταν σε αναταραχή εν μέσω της σαρωτικής εντολής εκκένωσης που αφορούσε περίπου το μισό πληθυσμό της Γάζας.
Η Γάζα αντιμετωπίζει επίσης μια αυξανόμενη κρίση νερού καθώς οι Παλαιστίνιοι αγωνίζονταν να εκκενώσουν τη βόρεια Γάζα με τα πόδια ή αυτοκίνητα.

Οι ανθρωπιστικές ομάδες είπαν ότι οι εκτοπισμένοι δεν είχαν πού να πάνε.
Η έξοδος προς την Αίγυπτο, είχε επίσης μπλοκαριστεί, εν μέσω σύγχυσης σχετικά με το εάν η γειτονική χώρα θα επέτρεπε σε οποιονδήποτε να βγει από τη Γάζα.
«Θα επιτεθούμε στην πόλη της Γάζας πολύ σύντομα», είπε ο επικεφαλής στρατιωτικός εκπρόσωπος του Ισραήλ, αντιναύαρχος Daniel Hagari…

Νωρίς το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023, η Hamas ξεκίνησε την «Επιχείρηση Al-Aqsa Storm» υπό την ηγεσία του Στρατιωτικού Αρχηγού της Hamas Mohammed Deif.
Την ίδια μέρα, ο Netanyahu επιβεβαίωσε τη λεγόμενη «Κατάσταση ετοιμότητας για πόλεμο».

Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις σχεδιάζονται πάντα πολύ εκ των προτέρων.
Οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ η CIA υποστηρίζει ότι δεν γνώριζαν για μια επικείμενη επίθεση της Hamas.
«Θα έπρεπε να είναι κανείς σχεδόν απελπιστικά αφελής για να αγοράσει το σενάριο ότι η εισβολή της Hamas ήταν μια ισραηλινή «αποτυχία πληροφοριών».
Η Mossad είναι μια πολύ καλά οργανωμένη υπηρεσία πληροφοριών… και δεν κατάλαβε τίποτα;

Ο Netanyahu ήξερε εκ των προτέρων για την επίθεσης της Hamas που είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες θανάτους Ισραηλινών και Παλαιστινίων.
Είχε προβλεφθεί ένα προσεκτικά διατυπωμένο ισραηλινό σχέδιο για τη διεξαγωγή ενός ολοκληρωτικού πολέμου εναντίον των Παλαιστινίων πριν από την έναρξη της «Επιχείρησης Al-Aqsa Storm» από τη Hamas;
Αυτό δεν ήταν αποτυχία της ισραηλινής υπηρεσίας πληροφοριών, όπως μεταδόθηκε από τα μέσα ενημέρωσης.
Ακριβώς το αντίθετο…ήταν η επιτυχία της…

Τα στοιχεία και οι μαρτυρίες δείχνουν ότι η κυβέρνηση Netanyahu είχε εκ των προτέρων γνώση των ενεργειών της Hamas που είχαν ως αποτέλεσμα χιλιάδες θανάτους Ισραηλινών και Παλαιστινίων. Απλά το άφησαν να συμβεί… γιατί είχαν σχέδιο:
«Η Hamas εκτόξευσε μεταξύ έως 5.000 ρουκέτες στο Ισραήλ και 1.500 Ισραηλινοί είναι νεκροί, ενώ δεκάδες Ισραηλινοί συνελήφθησαν ως αιχμάλωτοι πολέμου….

Μετά την Επιχείρηση Καταιγίδας Al Aqsa στις 7 Οκτωβρίου, ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ περιέγραψε τους Παλαιστίνιους ως «ανθρώπινα ζώα» και υποσχέθηκε να «δράσει αναλόγως», καθώς τα μαχητικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν μαζικό βομβαρδισμό της οικίας 2,3 εκατομμυρίων Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας…»
Ένας πλήρης αποκλεισμός στη Λωρίδα της Γάζας ξεκίνησε στις 9 Οκτωβρίου 2023, ο οποίος συνίστατο στον αποκλεισμό και την παρεμπόδιση της εισαγωγής τροφίμων, νερού, καυσίμων και βασικών αγαθών σε 2,3 εκατομμύρια Παλαιστίνιους.
Είναι ένα καθαρό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Είναι γενοκτονία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι στρατιωτικές ενέργειες του Netanyahu δεν στοχεύουν τη Hamas, το αντίθετο: στοχεύουν 2,3 εκατομμύρια αθώους Παλαιστίνιους πολίτες, κατά κατάφωρη παραβίαση των Τεσσάρων Βασικών Αρχών του Δικαίου της Ένοπλες Σύγκρουσης (LOAC):

«… σεβασμό και προστασία του άμαχου πληθυσμού και των πολιτικών αντικειμένων σχολεία, νοσοκομεία και κατοικημένες περιοχές, τα Μέρη στη σύγκρουση θα κάνουν ανά πάσα στιγμή διάκριση μεταξύ του άμαχου πληθυσμού και των μαχητών και μεταξύ των πολιτικών αντικειμένων και των στρατιωτικών στόχων και αναλόγως κατευθύνουν τις επιχειρήσεις τους μόνο ενάντια σε στρατιωτικούς στόχους». (Πρόσθετο πρωτόκολλο 1, άρθρο 48)

Κατά ειρωνικό τρόπο, σύμφωνα με τον Scott Ritter πρώην στέλεχος της CIA, η Hamas απέκτησε αμερικανικά όπλα μέσω Ουκρανίας…

Δεν ήταν μια «αιφνιδιαστική επίθεση»

Ήταν η επίθεση της Hamas ένας μεγάλος αιφνιδιασμός;
Κατά πολλούς δεν υπάρχει περίπτωση το Ισραήλ να μην ήξερε τι έρχεται.
Μια γάτα που κινείται δίπλα στο φράχτη πυροδοτεί όλες τις δυνάμεις
Τι απέγινε ο «ισχυρότερος στρατός στον κόσμο»;
Πώς και οι συνοριακές διελεύσεις ήταν ορθάνοιχτες;
Κάτι είναι πολύ λάθος, κάτι είναι πολύ περίεργο, αυτή η αλυσίδα γεγονότων είναι πολύ ασυνήθιστη και όχι τυπική για το ισραηλινό αμυντικό σύστημα.
Η αιφνιδιαστική επίθεση φαίνεται σαν μια προγραμματισμένη επιχείρηση σε πλήρη γνώση του Ισραήλ.

Κατά ειρωνικό τρόπο, τα μέσα ενημέρωσης (NBC) υποστηρίζουν τώρα ότι «η επίθεση της Hamas φέρει τα χαρακτηριστικά της ιρανικής εμπλοκής» αλλά αυτό δεν ισχύει…

Η Hamas το πλήρες όνομα της είναι Harakat al-Muqawama al-Islamiyya, δηλαδή Κίνημα Ισλαμικής Αντίστασης, ιδρύθηκε το 1987 από τον Σεΐχη Ahmed Yassin.
Υποστηρίχτηκε στην αρχή από τις ισραηλινές υπηρεσίες πληροφοριών ως μέσο αποδυνάμωσης της Παλαιστινιακής Αρχής:

To Ισραήλ ενθάρρυνε την Hamas

«Χάρη στη Mossad, (το «Ινστιτούτο Πληροφοριών και Ειδικών Καθηκόντων» του Ισραήλ), η Hamas επιτράπηκε να ενισχύσει την παρουσία της στα κατεχόμενα.
Εν τω μεταξύ, το Κίνημα Fatah για την Εθνική Απελευθέρωση της Παλαιστίνης υπό τον Arafat καθώς υπέστη την πιο βάναυση μορφή καταστολής και εκφοβισμού.

Ας μην ξεχνάμε ότι ήταν το Ισραήλ που στην πραγματικότητα δημιούργησε τη Hamas.
Σύμφωνα με τον Zeev Sternell, ιστορικό στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, «το Ισραήλ θεώρησε ότι ήταν ένα έξυπνο τέχνασμα για να σπρώξει τους ισλαμιστές ενάντια στην Παλαιστινιακή Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PLO)».

Οι δεσμοί της Hamas με τη Moossad και τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ αποκαλύφθηκαν επίσης και από τον πρώην Γερουσιαστή των ΗΠΑ Ron Paul.
«Ξέρετε τη Hamas, αν κοιτάξετε την ιστορία, θα ανακαλύψετε ότι η Hamas ενθαρρύνθηκε και ξεκίνησε πραγματικά από το Ισραήλ επειδή ήθελαν η Hamas να αντιμετωπίσει τον Yasser Arafat, είχε δηλώσει ο Ron Paul…

Αυτό που συνεπάγεται αυτή η δήλωση είναι ότι η Hamas είναι και παραμένει «ένα σύστημα πληροφοριών», δηλαδή «ένα «πλεονέκτημα» για τις υπηρεσίες πληροφοριών».
Σε δημοσίευμα η WSJ στις 24 Ιανουαρίου 2009, είχε άρθρο με τίτλο «Πώς το Ισραήλ βοήθησε να γεννηθεί η Hamas».
Αντί να προσπαθεί εξαρχής να περιορίσει τους ισλαμιστές της Γάζας, το Ισραήλ για χρόνια ανεχόταν και, σε ορισμένες περιπτώσεις, τους ενθάρρυνε ως αντίβαρο στους κοσμικούς εθνικιστές της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης και της κυρίαρχης φατρίας, της Fatax του Yasser Arafat.

H αλήθεια πάντα πονάει… - Ο Netanyahu... χορηγός της Hamas... που τώρα αποκαλεί τρομοκρατική οργάνωση... 

«Όποιος θέλει να εμποδίσει την ίδρυση ενός παλαιστινιακού κράτους πρέπει να υποστηρίξει την ενίσχυση της Hamas και τη μεταφορά χρημάτων στη Hamas», τόνισε ο Netanyahu σε μια συνάντηση των μελών της Κνεσέτ του κόμματός του Likud τον Μάρτιο του 2019.
«Αυτό είναι μέρος της στρατηγικής μας, να απομονώσουμε τους Παλαιστίνιους στη Γάζα από τους Παλαιστίνιους στη Δυτική Όχθη» τόνιζε ο Netanyahu, αναφέρει η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz στις 9 Οκτωβρίου 2023…

Οι κίνδυνοι της στρατιωτικής κλιμάκωσης...

Ας μην έχουμε αυταπάτες, αυτή η επιχείρηση είναι ένα σύνθετο εγχείρημα στρατιωτικών πληροφοριών, που σχεδιάστηκε προσεκτικά για αρκετά χρόνια, σε συνεργασία και συντονισμό με τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ, το Πεντάγωνο και το ΝΑΤΟ.

Με τη σειρά της, αυτή η ενέργεια κατά της Παλαιστίνης ευνοεί ήδη μια διαδικασία στρατιωτικής κλιμάκωσης που δυνητικά θα μπορούσε να κατακλύσει ένα μεγάλο μέρος της Μέσης Ανατολής.
Το Ισραήλ είναι de facto μέλος του ΝΑΤΟ (με ειδικό καθεστώς) από το 2004, με ενεργό στρατιωτικό συντονισμό και συντονισμό πληροφοριών, καθώς και διαβουλεύσεις σχετικά με τα κατεχόμενα εδάφη.
Η στρατιωτική συνεργασία τόσο με το Πεντάγωνο όσο και με το ΝΑΤΟ θεωρείται από την Αμυντική Δύναμη του Ισραήλ (IDF) ως μέσο για την «ενίσχυση της αποτρεπτικής ικανότητας του Ισραήλ όσον αφορά πιθανούς εχθρούς που το απειλούν, κυρίως το Ιράν και τη Συρία».
Η υπόθεση της στρατιωτικής συνεργασίας ΝΑΤΟ-Ισραήλ είναι ότι «το Ισραήλ δέχεται επίθεση».
Η συμφωνία του Ισραήλ με την Ατλαντική Συμμαχία «υποχρεώνει» το ΝΑΤΟ «να διασώσει το Ισραήλ» υπό το δόγμα της «συλλογικής ασφάλειας» (άρθρο 5 της συνθήκης του ΝΑΤΟ)

Στις πρόσφατες εξελίξεις, οι στρατιωτικές αναπτύξεις των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή συνεχίζονται, υποτίθεται ότι για να αποφευχθεί η κλιμάκωση.

Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg:
Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να εκμεταλλευτούν τα έθνη ή/και οργανώσεις που είναι εχθρικά προς το Ισραήλ.
Και αυτό περιλαμβάνει, για παράδειγμα, οργανώσεις όπως η Hezbollah ή μια χώρα όπως το Ιράν.
Αυτό είναι λοιπόν ένα μήνυμα προς τις χώρες και τους οργανισμούς που είναι εχθρικοί προς το Ισραήλ ότι δεν πρέπει να προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν την κατάσταση.
Και οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αναπτύξει περισσότερες στρατιωτικές δυνάμεις στην περιοχή, κυρίως για να αποτρέψουν οποιαδήποτε κλιμάκωση

Το τελικό σχέδιο του Netanyahu και ο μακροχρόνιος πόλεμος κατά της Παλαιστίνης

Ο δεδηλωμένος στόχος του Netanyahu, ο οποίος αποτελεί ένα νέο στάδιο στον πόλεμο που κρατάει 75 χρόνια (από το Nakba, 1948) εναντίον του λαού της Παλαιστίνης δεν βασίζεται πλέον στο «Apartheid» ή στον «Χωρισμό».
Αυτό το νέο τελικό σχέδιο έχει στόχο την «ολική οικειοποίηση» καθώς και στον πλήρη αποκλεισμό του παλαιστινιακού λαού από την πατρίδα του:

«Αυτές είναι οι βασικές γραμμές της εθνικής κυβέρνησης με επικεφαλής εμένα δηλώνει ο Netanyahu:
Ο εβραϊκός λαός έχει αποκλειστικό και αδιαμφισβήτητο δικαίωμα σε όλες τις περιοχές της Γης του Ισραήλ.
Η κυβέρνηση θα προωθήσει και θα αναπτύξει εποικισμούς σε όλα τα μέρη της Γης του Ισραήλ στη Γαλιλαία, το Νεγκέβ, το Γκολάν, την Ιουδαία και τη Σαμάρεια», είχε δηλώσει ο Netanyahu τον Ιανουάριος 2023…

Το τελικό σχέδιο είναι «να εξαφανίσουν την Γάζα από τον χάρτη»

Ο Dr. Philip Giraldi στις 8 Οκτωβρίου 2023 ανέφερε
«Είμαι ο μόνος που διάβασα για μια ομιλία του Netanyahu ή κάποιου στο υπουργικό συμβούλιο του πριν από περίπου μια εβδομάδα, στην οποία ο ίδιος αναφέρθηκε εν παρόδω σε μια «αναπτυσσόμενη κατάσταση ασφαλείας» που μάλλον υποδηλώνει (σε εμένα) ότι μπορεί να γνώριζαν
Οι εξελίξεις στη Γάζα ήταν σε γνώση και επέλεξαν να το αφήσουν να συμβεί, ώστε να μπορέσουν να σβήσουν τη Γάζα από τον χάρτη ως αντίποινα και, πιθανώς βασιζόμενοι στη δέσμευση των ΗΠΑ.
Ως πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών, θεωρώ αδύνατο να πιστέψω ότι το Ισραήλ δεν είχε πολλούς πληροφοριοδότες μέσα στη Γάζα καθώς και ηλεκτρονικές συσκευές ακρόασης σε όλο το τείχος των συνόρων, οι οποίες θα ανέλαβαν κινήσεις ομάδων και οχημάτων.

Με άλλα λόγια, το όλο θέμα μπορεί να είναι ένας ιστός ψεμάτων όπως συμβαίνει συχνά.
Και όπως συμβαίνει πάντα ο Biden ετοιμάζεται να στείλει μερικά δισεκατομμύρια δολάρια στο φτωχό μικρό Ισραήλ για να πληρώσει για να «αμυνθεί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης