Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Academy Securities: Ετοιμαστείτε για sell off αν αποτύχει η Nvidia

Academy Securities: Ετοιμαστείτε για sell off αν αποτύχει η Nvidia
Ένας κύριος λόγος είναι ότι το κεφάλαιο που χρησιμοποιήθηκε για την αγορά σε προηγούμενες πτώσεις έχει εξαντληθεί σε μεγάλο βαθμό, αφήνοντας την αγορά χωρίς ένα κρίσιμο backstop
Η χρηματιστηριακή αγορά δίνει πολύ μεγάλη βάση στην κερδοφορία της Nvidia και οποιαδήποτε απογοήτευση θα μπορούσε να προκαλέσει ένα απότομο sell off 5% έως 10% μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.
Ένας κύριος λόγος είναι ότι το κεφάλαιο που χρησιμοποιήθηκε για την αγορά σε προηγούμενες πτώσεις έχει εξαντληθεί σε μεγάλο βαθμό, αφήνοντας την αγορά χωρίς ένα κρίσιμο backstop, εκτίμησε ο Peter Tchir της Academy Securities.
«Οι άνθρωποι έχουν δεσμεύσει σχεδόν όλα τα μετρητά τους, εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τη Nvidia», είπε σε συνέντευξή του στο Bloomberg ο Tchir.
"Αν κάτι πάει στραβά εκεί, βλέπω αυτό το διαδοχικό ξεπούλημα να έρχεται", ανέφερε.
Και συνέχισε: "Νομίζω ότι θα δούμε αυτό το είδος του καταρράκτη, όπου οι άνθρωποι προσπαθούν να αγοράσουν στη βουτιά, ίσως σε μια περίοδο δύο ημερών.
«Όποιες και αν είναι οι εκτιμήσεις για τα κέρδη, οι προσδοκίες είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτό», είπε ο Tchir.
"Νομίζω ότι ο κόσμος περιμένει ένα πολύ, πολύ καλό ρυθμό, και ακόμα κι αν κερδίσει, αναρωτιέμαι ποιος γυρίζει για να αγοράσει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης