Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Κρίσιμοι οι επόμενοι 6 μήνες - Tο Great Reset προετοιμάζει την απόλυτη δυστοπία, θα υπάρξουν αίμα, θάνατος και πόλεμος

Κρίσιμοι οι επόμενοι 6 μήνες - Tο Great Reset προετοιμάζει την απόλυτη δυστοπία, θα υπάρξουν αίμα, θάνατος και πόλεμος
Σκοπός των ελίτ είναι να μας αποσπάσει από τον πραγματικό τους σκοπό, την πραγματική ατζέντα και τα πραγματικά σχέδια…
«Όλες οι τυραννίες κυβερνούν μέσω απάτης και βίας, αλλά μόλις αποκαλυφθεί η απάτη, πρέπει να βασίζονται αποκλειστικά στη βία» είχε αναφέρει κάποτε σιβυλλικά ο μεγάλος συγγραφέας George Orwell…
Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε από την άρχουσα τάξη… με παραπληροφόρηση και προπαγάνδα.
Σκοπός των ελίτ είναι να μας αποσπάσει από τον πραγματικό τους σκοπό, την πραγματική ατζέντα και τα πραγματικά σχέδια…
Αυτή είναι η Νέα Παγκόσμια Τάξη που το πλήθος του Νταβός έχει σχεδιάσει και θα εφαρμόσει ως Μεγάλη Επαναφορά (Great Reset), εάν καταφέρει να διατηρήσει και να αυξήσει τον έλεγχο τόσο στις ΗΠΑ όσο και στον υπόλοιπο δυτικό κόσμο τους επόμενους έξι μήνες.
Και παρά το γεγονός πως το Διαδίκτυο βρίθει αναφορών περί επικείμενης Αποκάλυψης προς άγραν… κλικ, θα υπάρξει αίμα, θάνατος και πόλεμος σε τεράστια κλίμακα πριν επιλυθεί αυτή η Κρίση τόσο στην Ουκρανία όσο και στη Μέση Ανατολή.
Σε κάθε περίπτωση, οι επόμενοι έξι μήνες, λέει ο δημιουργός του Burning Platform Jim Quinn… οι επόμενοι έξι μήνες θα καθορίσουν την πορεία της ανθρωπότητας για τον επόμενο αιώνα.
«Σε θέλουν να χαθείς στην ασήμαντη λεπτομέρεια, ενώ οι δισεκατομμυριούχοι λαμβάνουν αποφάσεις κεκλεισμένων των θυρών.
Η σχεδιαζόμενη τέταρτη στροφή θα φτάσει στο αιματηρό της τέλος το 2032 ή γύρω στο 2032, με βάση το ιστορικό προηγούμενο.
Φυσικά, με τα πυρηνικά όπλα, όλα θα μπορούσαν να τελειώσουν εν ριπή οφθαλμού» σημειώνει ο Quinn και προσθέτει: «Βιώνουμε μια υπαρξιακή μάχη μεταξύ καλού και κακού… και σε αντίθεση με τις ταινίες δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι οι καλοί θα κερδίσουν στο τέλος.
Είμαστε χαμένοι σε μια χιονοθύελλα ψεμάτων, με υπερ-ελίτ φατρίες να διεκδικούν την εξουσία και τον έλεγχο της ζωής μας.
Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι απρόθυμοι ή ανίκανοι να αντιμετωπίσουν τα βάναυσα γεγονότα της σημερινής μας πραγματικότητας.
Προσκολλώνται στην προκατάληψη της κανονικότητας, δυσπιστώντας και ελαχιστοποιώντας τις αναμφισβήτητες καταστροφικές απειλές που τους κοιτάζουν κατάματα».
Όπως κάποτε δήλωσε ο Αμερικανός ναύαρχος James Stockdale πριν από πολλές δεκαετίες, δεν μπορείτε να συγχέετε την πίστη ότι θα ξεπεράσουμε τις κακές δυνάμεις που αντιμετωπίζουμε, με την πειθαρχία και τις τεράστιες θυσίες που θα πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε τη νίκη επί αυτών των κακών δυνάμεων.
Οι πολίτες, έχοντας τα κεφάλια τους σφιχτά στην άμμο, δεν θα μπορέσουν να αποφύγουν αυτήν τη χαοτική, βίαιη, αιματηρή δόση αυτής της Τέταρτης Κρίσης. Πρέπει να επιλέξουν πλευρές. Πρέπει να γίνουν επιλογές. Θα απαιτηθεί η εμπλοκή.
Όπως είχε πει κάποτε ο Lenin, «Υπάρχουν δεκαετίες όπου τίποτα δεν συμβαίνει και υπάρχουν εβδομάδες όπου συμβαίνουν δεκαετίες».
Αυτό βιώνουμε από τότε που το βαθύ κράτος στις ΗΠΑ επεχείρησε να δολοφονήσει τον Donald Trump.
Tα γεγονότα συμβαίνουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και είναι δύσκολο να προσδιοριστεί ποια περιστατικά σχεδιάζονται και ποια συμβαίνουν με τρόπο φυσικό.
Όπως σημείωσε ο Dylan τη δεκαετία του 1960, οι καιροί αλλάζουν. Τα νερά του χρέους μεγάλωσαν και εμείς βυθιζόμαστε σαν πέτρα.

Χρέος ΗΠΑ…

Ως γνωστόν, το εθνικό χρέος των ΗΠΑ είναι ήδη πάνω από τα 35 τρισεκ. δολ., με τη δαπάνη εξυπηρέτησης των τόκων να ξεπερνά το 1,1 τρισεκ. δολ.
Με άλλα λόγια, οι Αμερικανοί ηγέτες συσσωρεύουν χρέος 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων την ημέρα (4,2 εκατομμύρια δολάρια ανά λεπτό), καταστρέφοντας το βιοτικό επίπεδο των Αμερικανών μέσω του ανελέητου πληθωρισμού που δημιούργησε η Fed.
1_777.JPG
Επιπροσθέτως, διεξάξουν ακήρυχτους πολέμους σε όλο τον κόσμο, δημοσιεύουν αδιάκοπα –αποδεδειγμένα- πλαστά οικονομικά δεδομένα για να διατηρήσουν την πρόσοψή τους στην αυτοκρατορία Ποτέμκιν, συνωμοτούν με τη Fed και τους ιδιοκτήτες τους στη Wall Street για να ωθήσουν τις αγορές σε νέα ιστορικά υψηλά συνεχώς…
Και όλα αυτά διότι γνωρίζουν ότι οι αδαείς μάζες είναι αδιάφορες ή/και ανίκανες να κατανοήσουν τις μηχανορραφίες τους καθώς οδηγούν τα πρόβατα επί σφαγήν…
Η Αμερική είναι σε ύφεση, αλλά το αποκρύβουν.
Ο πρόεδρος της Fed Jerome Powell είπε στον κόσμο ότι θα μειώσει τα επιτόκια τον Σεπτέμβριο και θα συνεχίσει να μειώνει.
Γιατί να κάνει κάτι τέτοιο όταν η χρηματιστηριακή αγορά, οι τιμές των κατοικιών και η απασχόληση είναι σε ιστορικά υψηλά, το ΑΕΠ αυξάνεται και ο πληθωρισμός εξακολουθεί να είναι 50% υψηλότερος από τον στόχο της Fed.
Θα το κάνει επειδή γνωρίζει ότι τα νούμερα είναι ψευδή και τα αφεντικά του γνωρίζουν ότι η αναζωπύρωση του πληθωρισμού θα αυξήσει τις μετοχές τους και θα κάνει το χρέος τους λιγότερο επαχθές.
Από την άλλη, ίσως θελήσουν η επικείμενη κρίση να ξεσπάσει επί Trump, προκειμένου να βάλουν το τελευταίο καρφί στο φέρετρό του.
Όταν τραβήξουν την πρίζα, η Μεγάλη Ανάληψη (Great Taking) θα αρχίσει και οι μάζες θα εκλιπαρούν να σωθούν.

Διαβολικά σχέδια

Τα διαβολικά τους σχέδια είναι ορατά σε κοινή θέα, αλλά οι περισσότεροι συνεχίζουν να κοιτάζουν τα iGadgets τους και να καταβροχθίζουν τις τοξικές χημικές ουσίες που τους πωλούνται ως τρόφιμα, πιστεύοντας στον κακό Putin και στον κακό Xi.
Αυτό το αποτέλεσμα έχει σχεδιαστεί για να επιτραπεί στην αληθινή άρχουσα ελίτ να αναπτύξει πρόσθετες πτυχές της ολοκληρωτικής ατζέντας της Μεγάλης Επαναφοράς.
2_567.JPG
Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Trump, προσπάθησαν να επαναλάβουν το βιβλίο του Oswald «Μοναχικός ένοπλος/σκοτωμένος παθιασμένος» και απέτυχαν…
3_338.JPG
Το Plan B έχει πλέον ενεργοποιηθεί, όμως.
Υπήρξε μια μνημειώδης προσπάθεια από τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης να παράγουν ψεύτικες δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι η Kamala Harris προηγείται του Trump.
Αυτό είναι ένα ουσιαστικό συστατικό της συνταγής για την κλοπή των εκλογών με ψεύτικες και παράνομες κάλπες που στήνονται από πληρωμένους λάτρεις του Soros.
Με την Kamala Harris θα μπορέσουν να συνεχίσουν την καταστροφή των ΗΠΑ, λεηλατώντας τον πλούτο, διατηρώντας τα σύνορα ανοιχτά και υποκινώντας την έναρξη του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου για να κρατήσουν το στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα χορτασμένο.
Και ενώ μπορεί να είναι σε θέση να εξουδετερώσουν τον Trump, φοβούνται την πιθανή ανταπόδοσή του και την απελευθέρωση κάποιου σαν τον RFK Jr. σε ρόλο Γενικού Εισαγγελέα ή Διευθυντή της CIA.
Αυτό θα ήταν πολύ επικίνδυνο για τους ψυχοπαθείς του Deep State.
Γι' αυτό θα προσπαθήσουν να δολοφονήσουν ξανά τον Trump, εάν το προβάδισμά του παραμείνει…

Πόλεμος με Ρωσία

Η άλλη σημαντική εξέλιξη τις τελευταίες εβδομάδες είναι το γεγονός ότι οι ΗΠΑ διεξάγουν ενεργά πόλεμο με τη Ρωσία.
Όλοι γνωρίζουν ότι έχουν παράσχει μερικές εκατοντάδες δισεκατομμύρια σε «στρατιωτική βοήθεια» στον Ζelensky, η οποία ουσιαστικά διοχετεύεται στους εμπόρους όπλων των ΗΠΑ, αφού ο Zelenskyh και οι ναζί μηχανουργοί του πάρουν τη μίζα τους.
Αλλά η εισβολή στη Ρωσία και οι επιθέσεις με drone σε γέφυρες, διυλιστήρια πετρελαίου, πυρηνικούς σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής και άλλους μη στρατιωτικούς στόχους πραγματοποιήθηκαν με υλικό των ΗΠΑ, υλικοτεχνικό σχεδιασμό εκ μέρους των ΗΠΑ και χειριστές drones των ΗΠΑ.
Ο εξαντλημένος ουκρανικός στρατός είναι ανίκανος να διεξάγει επιχειρήσεις σε αυτή την κλίμακα και δεν έχει την τεχνολογική οξυδέρκεια να χρησιμοποιήσει την αμερικανική τεχνολογία.
Ως εκ τούτου, το προσωπικό των ΗΠΑ διεξάγει στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον της Ρωσίας, που σημαίνει ότι διεξάγουn έναν ακήρυχτο πόλεμο εναντίον του Putin, και αυτός το γνωρίζει, γράφει ο Jim Quinn.
Tο σχέδιο των νεοσυντηρητικών από το 2014 είχε ως εξής: Σύρατε τη Ρωσία σε στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία προκειμένου να εξαντλήσει τον στρατό και το ταμείο τους.
Μετά από δύο χρόνια κυρώσεων και 200 δισεκατομμύρια δολάρια στη μαύρη τρύπα του Zelensky, η Ρωσία κερδίζει, η Ουκρανία έχει νεκρώσει και το ανδρείκελο Zelensky και οι κυρώσεις έχουν συντρίψει τις οικονομίες της ΕΕ.
Οι ΗΠΑ ανατίναξαν τον αγωγό Nordstream και συνεχίζουν να πουλάνε παραμύθια για κάποιους μεθυσμένους Ουκρανούς που τον ανατίναξαν από τη λέμβο τους.
Ο Putin επέδειξε τρομερή αυτοσυγκράτηση στο να μην εκμηδενίσει το Κίεβο και να προκαλέσει πραγματικό πόνο στους Ουκρανούς πολίτες.
Αλλά η υπομονή του εξαντλείται. Οι νεοσυντηρητικοί, όπως ο Graham, η Nulland και η πλειονότητα των διεφθαρμένων ψυχοπαθών στο Κογκρέσο πιστεύουν ότι η έναρξη του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου θα αποκαταστήσει κατά κάποιο τρόπο τη δόξα μιας αυτοκρατορίας που επιταχύνει προς την πλήρη κατάρρευση.
Αυτή η πεποίθηση είναι απόλυτη τρέλα.
Θα θυσιάσουν ευχαρίστως τα παιδιά του κόσμου για να διατηρήσουν και να επεκτείνουν τον πλούτο, τη δύναμη και τη δόξα τους.
«Φαίνεται ότι τους τελευταίους δύο μήνες συνέβησαν ιστορικά γεγονότα και φοβάμαι ότι οι επόμενοι τρεις μήνες θα φέρουν γεγονότα που θα γραφτούν στα βιβλία της ιστορίας, όπως διαβάζουμε για το Μεγάλο Κραχ, τη Μεγάλη Ύφεση και Β' Παγκόσμιο Πόλεμο σήμερα.
Αυτοί που αποτελούν την αόρατη κυβέρνηση (Βαθύ κράτος, Ολιγάρχες, Κυβερνώσα Ελίτe), χειραγωγώντας και διαμορφώνοντας το μυαλό των μαζών, συνεχίζουν να χρησιμοποιούν όλα τα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους για να καταστείλουν την ελευθερία του λόγου και να διατηρήσουν τον έλεγχo: συλλαμβάνοντας τον διευθύνοντα σύμβουλο της Telegram, απειλώντας τον Elon Musk, βασανίζοντας τον Assange για χρόνια, ωθώντας τον Snowden στη ρωσική εξορία, λογοκρίνοντας διαφωνούντες και ρίχνοντας ανθρώπους στη φυλακή.
Η στρατηγική του υπογείου που χρησιμοποίησαν για να κρατήσουν το κοινό σε άγνοια για την άνοια του Biden το 2020 επιχειρείται ξανά με την «πόρνη» του Willie Brown (σ.σ. Harris).
Ωστόσο, όλες οι αυτοκρατορίες πεθαίνουν.
Το θέμα είναι αν θα καταρρεύσουν βίαια ή θα ξεθωριάσουν στο ηλιοβασίλεμα.
Η αμερικανική αυτοκρατορία θα σβήσει με ένα ξέσπασμα, καθώς διοικείται από ναρκισσιστές ψυχοπαθείς που τείνουν να καταστρέψουν την ανθρωπότητα…
Πραγματικά δεν υπάρχει διαφυγή: Με χρέος 35 τρισεκατομμυρίων δολαρίων και αύξηση κατά ένα τρισεκατομμύριο κάθε λίγους μήνες, η πιστωτική επέκταση των ΗΠΑ έφτασε στο όριο.
Η κατάρρευση είναι αναπόφευκτη.
«Δεν υπάρχει τρόπος να αποφευχθεί η τελική κατάρρευση μιας έκρηξης που προκαλείται από την πιστωτική επέκταση.
Η εναλλακτική είναι μόνο αν η κρίση θα έρθει νωρίτερα ως αποτέλεσμα της οικειοθελούς εγκατάλειψης της περαιτέρω πιστωτικής επέκτασης ή αργότερα ως τελικής και ολοκληρωτικής καταστροφής του νομισματικού συστήματος», όπως περιγράφεται από τον Λούντβιχ φον Μίζες πριν από πολλές δεκαετίες.
5_153.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης