Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Κύριε Μητσοτάκη με τις κουνιστές, τις παρδαλές και το τσίρκο των ΛΟΑΤΚΙ+ δεν φτιάχνεται κόμμα και προσβάλλεται την κοινωνία

Κύριε Μητσοτάκη με τις κουνιστές, τις παρδαλές και το τσίρκο των ΛΟΑΤΚΙ+ δεν φτιάχνεται κόμμα και προσβάλλεται την κοινωνία
Οι παραδοσιακές αξίες πάνω στις οποίες έχτισε η παράταξη της ΝΔ… συνθλίβονται μόνο και μόνο για να κερδηθούν ορισμένες ψήφοι.

Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε κάτι που συμβαίνει δυστυχώς σε όλες τις ιστορικές περιόδους της ηθικής κατάπτωσης.
Σε κάθε μεγακύκλο της ιστορίας… η παρακμή συνοδευόταν μεταξύ άλλων και από την κατάπτωση των βασικών αξιών που συνθέτουν την κοινωνία.
Οι βασικές αρχές είναι οικογένεια, η πατρίδα, η θρησκεία για όσους πιστεύουν και βεβαίως οι σταθερές αρχές και αξίες που πρέπει να χαρακτηρίζουν κάθε πολίτη μιας οργανωμένης κοινωνίας.
Δυστυχώς παρατηρούμε ότι και στην ελληνική κοινωνία επιχειρείται η διείσδυση ιδεών που δεν έχουν να κάνουν με τον αυτοπροσδιορισμό αλλά με μια διαδικασία επιβολής των μειονοτήτων…

Η περίπτωση των ΛΟΑΤΚΙ+

Τι είναι η ομάδα ΛΟΑΤΚΙ+
ΛΟΑΤ+ (αγγλικά: LGBT+) είναι ένα αρκτικόλεξο που προέρχεται από τις λέξεις Λεσβία, Ομοφυλόφιλος, Αμφιφυλόφιλος και Τρανς, το οποίο μερικές φορές συναντάται και ως ΛΟΑΔ+, ερμηνεύοντας τα τρανς άτομα ως διαφυλικά.
Το διεθνές αρκτικόλεξο είναι LGBT+(Lesbian, Gay, Bisexual και Transgender) ή GLBT+ (Gay, Lesbian, Bisexual και Transgender)
Φθάσαμε δηλαδή στο σημείο, μια χώρα που έχει τόσα προβλήματα, οικονομικά, εξωτερικής πολιτικής, κοινωνικά… θέμα στην πολιτική ατζέντα να είναι τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ δηλαδή των κουνιστών, παρδαλών και του υπόλοιπου συμφερτού.

Δεν το παίζουμε ηθικολόγοι αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα

Το βασικό μας επιχείρημα δεν είναι οι προσωπικές σεξουαλικές προτιμήσεις των Gay εάν δηλαδή έχουν επιλέξει ομοφυλοφιλικές σχέσεις.
Μας είναι αδιάφορο του τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή.
Όμως προκαλεί αλγεινή εντύπωση πως το κίνημα των ΛΟΑΤΚΙ+ προσπαθεί να επιβληθεί με τις ιδέες του στην κοινωνία.
Από πότε μια ομάδα προσπαθεί να επιβληθεί στην κοινωνία, το κάνει από κόμπλεξ κατωτερότητας;
Το πράττει γιατί βλέπει ότι ακόμη είναι περιθωριοποιημένο;
Θεωρούμε ύβρη, προσβολή και εξευτελισμό την τακτική των ΛΟΑΤΚΙ+ γιατί προσπαθούν εκμεταλλευόμενοι καταστάσεις να επιβληθούν στην κοινωνία.
Όχι δεν αποτελείται την κυρίαρχη τάση και ούτε θα γίνεται κυρίαρχη τάση.
Από πότε ένα κίνημα θέλει να έχει δικαιώματα, άνθρωποι δεν είναι δεν έχουν ήδη ίσα δικαιώματα με όλους τους άλλους ανθρώπους όπως το Σύνταγμα ορίζει;
Γιατί οι σεξουαλικές τους προτιμήσεις πρέπει να μεταφραστούν σε πρόσθετα δικαιώματα;
Όχι προσβάλλεται την κοινωνία με αυτές τις πρακτικές και πολιτικές και δυστυχώς βλέπουμε και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τους δέχεται στο Μαξίμου μαζί με τους εκπροσώπους των ΛΟΑΤΚΙ+ στην κυβέρνηση… για ψηφοθηρικούς λόγους.

Οι παραδοσιακές αξίες πάνω στις οποίες έχτισε η παράταξη της ΝΔ… συνθλίβονται μόνο και μόνο για να κερδηθούν ορισμένες ψήφοι.
Οι πολύχρωμες σουρλουλούδες υποστηρίχθηκαν από την κυβέρνηση του αριστερού θιάσου και τώρα έρχεται και ο Μητσοτάκης και δίνει βήμα και αέρα σε ένα κίνημα που δεν έχει μάθει να σέβεται.
Όποιος έχει παρακολουθήσει τα show που δίνουν με επιδείξεις που προσβάλλουν την δημόσια αιδώ… σε ένα συμπέρασμα καταλήγει, αποτελούν ένα κακόγουστο τσίρκο κομπλεξικών τύπων που προσβάλουν τον κώδικα αξιών της πλειοψηφίας.

Οι αρχές που πρέσβευε ο Ευάγγελος Αβέρωφ ποδοπατήθηκαν δυστυχώς στον βωμό της μικροπολιτικής.
Το βλέπουμε στο πως επιχειρούν να παρεισφρήσουν στην παιδεία, στα μικρά παιδιά και τι απαιτήσεις έχουν… ακόμη και να υιοθετούν παιδιά.
Μπορεί ένα ζευγάρι ανδρών ή γυναικών να υιοθετήσει ένα παιδί;
Θα πουν κάποιοι είδαμε και τα φυσιολογικά ζευγάρια ότι κάνουν ντροπιαστικά λάθη.
Κύριοι μην παγιδεύεστε.
Εάν στις 1000 οικογένειες βγουν και 20 σκάρτες αυτό δεν σημαίνει ότι ο θεσμός της οικογένειας δεν λειτουργεί.
Ένα ζευγάρι ανδρών τι πρότυπα θα δημιουργήσει στο παιδί;
Γονέας 1 και γονέας 2 που υποστήριξαν οι Γάλλοι του Macron, του Gay πολιτικού της Γαλλίας που δεν έχει το θάρρος να το ομολογήσει;
Η υιοθέτηση παιδιών από ΛΟΑΤΚΙ+ νομίζουμε ότι αποτελεί επικίνδυνη εξέλιξη για την ψυχοσύνθεση του παιδιού θα μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον που ο ομοφυλοφιλία θα είναι το πρότυπο…
Και η υποκρισία, ζητάμε από μια γυναίκα να γεννήσει ένα παιδί για να το υιοθετήσει ένα ζευγάρι ανδρών π.χ. πόσο γελοίο.

Μην εξευτελίζετε την ιστορία, τις αρχές και τις παραδόσεις που μεγάλωσαν ανά τους αιώνες οι έλληνες κύριε Μητσοτάκη.
Πόσες φορές κύριε Μητσοτάκη δεχθήκατε οικογένειες ακριτών, της παραμεθορίου στο Μαξίμου για να τους ενθαρρύνετε;
Πόσες φορές κύριε Μητσοτάκη δεχθήκατε πολύτεκνες οικογένειες για να τους περάσετε ένα μήνυμα υποστήριξης;

Η ελληνική κοινωνία δεν έχει ανάγκη τις πολύχρωμες, τα ΛΟΑΤΚΙ+ και όλο αυτό το παρδαλό θέατρο… έχει ανάγκη από την διατήρηση των αξιών και αρχών που κρατούν την κοινωνία ενωμένη.
Αφού κύριε Μητσοτάκη είστε open όπως θα μπορούσαν να πουν κάποιοι… γιατί χωρίσατε την ελληνική κοινωνία με τόσο απαράδεκτο τρόπο σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους;
Ας αφήσουμε την υποκρισία.

Η μικροπολιτική δεν δημιουργεί μεγάλους πολιτικούς άνδρες, η ιστορία είναι διδακτική.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης