Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Τα μακροβούτια του Μηταράκη πείραξαν... το ζεϊμπέκικο όμως του Πατούλη με τη Στανίση;

Τα μακροβούτια του Μηταράκη πείραξαν... το ζεϊμπέκικο όμως του Πατούλη με τη Στανίση;
Τουλάχιστον ο κ. Πατούλης δεν υποκρίθηκε με κροκοδείλια δάκρυα όπως κάποιοι λοιποί....
Και ενώ ο τόπος καιγόταν όπως γράψαμε νωρίτερα... ο πρώην πλέον υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νότης Μηταράκης έκανε μακροβούτια σε νησί θέλοντας μάλλον... να ξεκουραστεί από τα ολοκαίνουργια του καθήκοντα..
Δεν ήταν όμως ο μόνος που επέλεξε να διασκεδάσει παρά το γεγονός ότι η χώρα ήταν ένα μπαρούτι που εν τέλει... έσκασε, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, βρήκε κι εκείνος ημέρα να βγάλει… κέφια και να χορέψει ζεϊμπέκικο.
Την ημέρα δηλαδή που κηδεύτηκε ο άτυχος και ηρωικός πιλότος του μοιραίου Canadair ανθυποσμηναγός Περικλής Στεφανίδης, την ημέρα που καιγόταν η αποθήκη πυρομαχικών της 111 Πτέρυγας Μάχης και μια ημέρα πριν την εξόδιο ακολουθία του έτερου ηρωικού πιλότου, σμηναγού Χρήστου Μουλά ο Περιφερειάρχης Αττικής αποφάσισε να επιδείξει τις χορευτικές του ικανότητες.
Για την ιστορία, ήταν προσκεκλημένος στην έβδομη Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού την οποία διοργάνωσαν και συμμετείχαν 97 ελληνίδες από όλο τον κόσμο, εκδήλωση που έγινε στο Ζάππειο Μέγαρο.
Ο κ. Γ. Πατούλης συνέχισε κανονικά το πρόγραμμα του σε μια ημέρα γιορτής και χορού για τον ίδιο αλλά πανικού για τη χώρα....
Ο Νότης Μηταράκης παραιτήθηκε τουλάχιστον... ή τον «παραίτησαν»...
Τουλάχιστον ο κ. Πατούλης δεν υποκρίθηκε με κροκοδείλια δάκρυα όπως κάποιοι λοιποί....αλλά έχει πάρει και μέτρα κλείνοντας τα πάρκα προληπτικά....

Θαυμάστε όμως το βίντεο με το βαρύ ζεϊμπέκικο:
.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης