Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

«Κιμάς» για την πολεμική μηχανή των ΗΠΑ-Ισραήλ

«Κιμάς» για την πολεμική μηχανή των ΗΠΑ-Ισραήλ
Επειδή η ηγεσία της Δύσης δεν έχει πάρει τα μαθήματά της από την ιστορία και συνεχίζει την πάγια τακτική της, καλό θα ήταν να αναλογιστούμε τη σοβαρότητα της κατάστασης και να είμαστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.
Δηλαδή, για να καταστεί σαφές, στο καταστροφικό σενάριο που θα επεκταθεί η πολεμική σύγκρουση, εμείς θα αφήσουμε τις ζωές μας για να πολεμήσουμε και να σκοτωθούμε με την πλευρά των Ισραήλ-ΗΠΑ, των μακελάρηδων που βομβαρδίζουν αμάχους, παιδιά, νοσοκομεία;

Τι λέτε ρε.

Άλλο να δώσεις τη ζωή σου για να προστατέψεις τη χώρα σου και τους ανθρώπους σου, άλλο να δώσεις τη ζωή σου για τα μεγάλα συμφέροντα που καταδυναστεύουν ζωές απλών ανθρώπων που είναι όμοιοί μας.

Βρισκόμαστε στην πολύ άβολη και θλιβερή στιγμή που η πολιτική ηγεσία της χώρας, είναι στη λάθος πλευρά της ιστορίας.

Και σε αυτό το σημείο να απαντηθούν εκ των προτέρων δύο ερωτήσεις που προκύπτουν από τους συνανθρώπους μας-υποστηρικτές του μακελειού που διαπράττεται αυτή τη στιγμή στη Γάζα.

-Όσοι υποστηρίζουν «η Χαμάς ξεκίνησε» αυτόν τον πόλεμο, ας αναλογιστούν ότι δεν γίνεται να την πληρώσει ένας ολόκληρος λαός για ένα μικρό μέρος αυτού.
Επίσης, η τρομοκρατική Χαμάς και τα τέρατά της που διέπραξαν το μακελειό στο Ισραήλ, δεν θα υπήρχε αν δεν υπήρχε σκληρή κατοχή από το Ισραήλ.
Ως λαός που έχει περάσει κατοχή στο παρελθόν και επίσης δεν επιθυμεί να πληρώσει το τίμημα για τρομοκράτες που παλαιότερα υπήρχαν στο εσωτερικό του, νομίζω καταλαβαίνετε τι εννοώ.
-Επίσης, για όσους γουστάρουν τρελά με τη Δύση και βλέπουν ως εχθρό οτιδήποτε μη δυτικό, ας ψάξουν να μάθουν ποιος πουλά τα όπλα στους γείτονές μας, την Τουρκία. Ω ναι, οι δυτικές κυβερνήσεις. Τα ίδια όπλα που θα στραφούν εναντίον μας στο μέλλον, αν βρεθούμε εν μέσω πολέμου· θα ξέρετε πλέον ότι έχουν δοθεί από «συμμάχους» μας για να εισπράξουν δισεκατομμύρια.

Οπότε ας πάρουμε τις αποφάσεις μας και ας σκεφτούμε για ποιους ενδέχεται να πεθάνουμε.
Όποιοι θέλουν να γίνουν κιμάς στην πολεμική μηχανή των ΗΠΑ και Ισραήλ για να βοηθήσουν αυτές τις χώρες να επεκτείνουν την κυριαρχία τους, ας γίνουν.

(Πηγή εικόνας εξωφύλλου: english.alarabiya.net)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης