Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Ο νόμος έκτρωμα για τις κουνιστές λατέρνες ή ξεφωνημένες πέρασε, αλλά η καθολική πλειοψηφία της κοινωνίας το θεωρεί αίσχος

Ο νόμος έκτρωμα για τις κουνιστές λατέρνες ή ξεφωνημένες πέρασε, αλλά η καθολική πλειοψηφία της κοινωνίας το θεωρεί αίσχος
Οι βουλευτές που το ψήφισαν θα πρέπει να ντρέπονται, γιατί προσπαθούν να νομιμοποιήσουν κάτι που δεν είναι το φυσιολογικό και η κανονικότητα
Η Ελλάδα ψήφισε μετά από πολλές παρεμβάσεις ένα νόμο που δίνει δικαιώματα σε μια μικρή μειοψηφία της κοινωνίας.
Πρόκειται για ένα νόμο έκτρωμα το οποίο μέρος της δήθεν δεξιάς ΝΔ ψήφισε έστω και μέσω πιέσεων και χειραγώγησης.
Ο νόμος για τους ομοφυλόφιλους δείχνει ότι η ΝΔ είναι έρμαιο αυτής της ατζέντας που αποτελεί ντροπή στην καθολική πλειοψηφία της κοινωνίας.
Οι βουλευτές που το ψήφισαν θα πρέπει να ντρέπονται, γιατί προσπαθούν να νομιμοποιήσουν κάτι που δεν είναι το φυσιολογικό και η κανονικότητα.
Το νομοσχέδιο αφορά ελάχιστους, η Ελλάδα με τα μύρια τόσα προβλήματα αναλώθηκε τους τελευταίους μήνες με τον νόμο για τους ομοφυλόφιλους αλλά στην πράξη αποδεικνύει ότι η ΝΔ του σημερινού πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη δήθεν επικαλείται τον προοδευτικό αλλά στην πράξη είναι πράξη κατάντιας, παρακμής, ντροπής.
Όταν φθάνει ένα κράτος να αποσιωπά εγκλήματα όπως τα Τέμπη και να προβάλλει ως δήθεν κανονικότητα τις κουνιστές λατέρνες (σε παλιά ελληνική ταινία αναφέρθηκε αυτή η έννοια της κουνιστής λατέρνας για τους ομοφυλόφιλους) πάει πολύ.
Προσβάλλει την συνείδηση μας, προσβάλλει τις παραδόσεις μας και τον κώδικα αξιών μας.
Όχι εμείς δεν θα πάρουμε, λυπούμαστε αλλά αυτός ο νόμος προσβάλλει την καθολική πλειοψηφίας της κοινωνίας και τον αποδοκιμάζουμε απερίφραστα.
Ένας ομοφυλόφιλος για την επιλογή του δεν καταδικάζεται όταν η επιλογή αυτή περιορίζεται στο σπίτι του.
Όταν πάει να γίνει πρότυπο στην κοινωνία… όμως επιδέχεται κριτικής… και σίγουρα καταδικάζεται.
Όλοι αυτοί δεν είναι κανονικότητα είναι μια μειοψηφία που βρήκαν άλλοθι να ξεφωνίσουν… και να επιβάλλουν την δική τους μιζέρια.
Ο νόμος αυτός καταδικάζεται από την καθολική πλειοψηφία της κοινωνίας, εμείς λυπούμαστε δεν θα πάρουμε…
Όσοι το ψήφισαν θα πρέπει να ντρέπονται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης