Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Ποιός είναι αυτός ο «Πατριωτικός Χώρος» που πρέπει να ενωθεί για τις εκλογές;

Ποιός είναι αυτός ο «Πατριωτικός Χώρος» που πρέπει να ενωθεί για τις εκλογές;
Άρθρο του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ στο Bankingnews.gr
Τα τελευταία χρόνια το κυβερνητικό καθεστώς που συντηρεί και στηρίζει τις κυβερνήσεις των ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έχει εξαπολύσει ταυτόχρονα μία εκστρατεία παραπλάνησης των πολιτών εφαρμόζοντας το κλασικό "διαίρει και βασίλευε" ώστε οι πολίτες να μην μπορούν να στηρίξουν και εκφραστούν μέσω αντικαθεστωτικών και πατριωτικών εκλογικών επιλογών.
Οι εκλογικοί και μιντιακοί “πατριδοπατέρες” έπαιξαν καθοριστικά διασπαστικό ρόλο και εξυπηρέτησαν το καθεστώς Μητσοτάκη στο μέγιστο που μπορούσαν.
Το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) από την αρχή εντόπισε, αποκάλυψε και καταδίκασε αυτές τις ενέργειες κυρίως όσες εμφανίζονται μέσα σε αυτό που θέλουμε να βλέπουμε ότι αποτελεί τον "πατριωτικό χώρο".
Αυτόν τον χώρο που ακούμε και διαβάζουμε ότι πρέπει να ενοποιηθεί και να κατεβεί ως μία γροθιά στις εκλογές (εθνικές πρώτα και τώρα ευρωεκλογές) για να διαλύσει τον καθεστωτικό χώρο των τριών κομμάτων, που αποτελούν πλοκάμια από ένα και ίδιο καθεστωτικό κόμμα και να αποκαταστήσει τις εθνικές και κονωνικές καταστροφές που προκάλεσαν.
Το πρόβλημα λόγω του οποίου «δεν γίνεται κάτι» είναι ότι η προσπάθεια εκλογικής συμμαχίας γίνεται με μία αντίληψη της πραγματικότητας, η οποία ... δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα! Επιμένουν να θέλουν να βλέπουν (ή να λένε ότι βλέπουν και ότι είναι υπαρκτά) πράγματα και καταστάσεις που δεν υπάρχουν ή και δεν έχουν δημιουργηθεί ακόμη.
Ειδικότερα: η ύπαρξη Αριστεράς-Δεξιάς (που δεν υπάρχει πια) και ο Πατριωτικός Χώρος (που δεν υπάρχει ως «χώρος»).
Σε αυτά προστίθεται και η αψυχολόγητη και κλαψουρίστικη φιλολογία σχετικά με την υποτιθέμενη παντοδυναμία του Μητσοτάκη (!) και η επιμόλυνση των πατριωτικών και αντικαθεστωτικών δυνάμεων κλπ με διασπαστές της ενότητας και με ναζιστοειδή καθεστωτικά συμφέροντα.

Το 21% και όχι 41% του Μητσοτάκη

Στις εθνικές εκλογές ο Μητσοτάκης έλαβε μεν περίπου 21% του εκλογικού σώματος, αλλά οι Αμερικανοί επικοινωνιακοί σύμβουλοί του επέβαλαν επικοινωνιακά ότι έλαβε το 41% διότι … «δεν παίζει ρόλο πόσοι είναι οι εκλογείς αλλά πόσοι ψήφισαν έγκυρο»!
Αυτό είναι κάτι που το επιβάλει ο διεστραμμένος εκλογικός νόμος και ανατρέπει το πολίτευμα της Αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας, για την οποία η αντιπροσώπευση αφορά ΟΛΟ το εκλογικό σώμα. Όλα τα κόμματα στην Βουλή αντιπροσωπεύουν το 45% του εκλογικού σώματος.
Τί είδους Αντιπροσωπευτική Δημοκρατία είναι αυτή, πώς γίνεται ανεκτή;
Δεν είναι καν δημοκρατία ή δημοκρατική διακυβέρνηση. Έχει μεταλλαχθεί σε ολιγαρχία.
Οι καθεστωτικές δυνάμεις επιβιώνουν μεν στην διακυβέρνηση, αλλά με εξοντωτικά χαμηλότερα ποσοστά σε σχέση με τις παλιές εποχές μονοκρατορίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ (όταν μαζί έπιαναν 80άρια του εκλογικού σώματος).
Δεν κυριαρχούν, αλλά καταρρέουν μόνο που ο “όγκος” τους, με τη διαφθορά και την διαπλοκή τόσων δεκαετιών, είναι τόσο μεγάλος που δεν καταρρέουν μονομιάς. Αλλά καταρρέουν.
Σήμερα η ΝΔ του Μητσοτάκη με περίπου 21% των ψήφων του εκλογικού σώματος κατέχει κάπου το 56% των εδρών της Βουλής και η αποχή (με κάποια περίεργη “λογική”) θεωρήθηκε ενέργεια αντίστασης !!!
Το 21% που πραγματικά πήρε ο Μητσοτάκης ΔΕΝ είναι 41% και ΔΕΝ είναι κυριαρχία, αλλά μαζί με ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ επιβάλλεται διότι “η άλλη πλευρά” η αντικαθεστωτική είναι τεχνητά διχασμένη, διασπασμένη και ΔΕΝ αποτελεί “χώρο”.
Τα τρία καθεστωτικά κόμματα συνεργάζονται για αυτόν τον διχασμό αξιοποιώντας και τον επικοινωνιακό αποκλεισμό στα Media που ελέγχουν ή καθοδηγούν.
Αν δεν υπήρχε ο επικοινωνιακός αποκλεισμός δεν θα υπήρχε καθεστωτικό απόστημα στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια.
Το πολιτικό τοπίο θα ήταν ριζικά διαφορετικό. Δυστυχώς, επικοινωνιακός αποκλεισμός του ΑΚΚΕΛ κλπ υπάρχει και από υποτιθέμενα “πατριωτικά” κόμματα και Media για δικά τους παιχνίδια που ευθυγραμμίζονται όμως στο αποτέλεσμα με τα καθεστωτικά των ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ.

Άλλο οι “ομαδοποιήσεις” και άλλο ο “χώρος”

Είναι απλή η απάντηση στο ερώτημα «γιατί δεν συνεργάζονται τα κόμματα και κινήσεις στον πατριωτικό χώρο;».
ΔΕΝ υπάρχει πατριωτικός χώρος, αλλά μόνο ομαδοποιήσεις, συγκεντρώσεις, συσσωματώσεις, κλπ από όπου ακούγεται πατριωτικός λόγος ή αντικαθεστωτικός λόγος.
“Κάτι” εμποδίζει την ισότιμη εκλογική συνεργασία, ώστε να συμμαχήσουν και σχηματίσουν “χώρο”, όπου οι γνώσεις, εμπειρία, πόροι, άμυνες, δυνατότητες κλπ όλων θα τεθούν στην κοινή υπηρεσία, χωρίς τα συμπλεγματικά “εγώ αρχηγός και εσείς ακολουθείτε”.
Τα προσωπικά “κολλήματα”, ιδιοτροπίες, ανισορροπίες κλπ και οι συνειδητές, εξαγορασμένες και υπολογισμένες πρακτορεύσεις του καθεστωτικού χώρου απαγορεύουν τον σχηματισμό πατριωτικού και αντικαθεστωτικού χώρου.
Από το ΑΚΚΕΛ έχουμε δημοσιοποιήσει αναλυτικά τις ανισόρροπες και ακρότατα προσβλητικές συμπεριφορές από πολλούς επίδοξους “πατριδοπατέρες” που απέρριπταν την συλλογική ηγεσία στην συμμαχική εκλογική συνεργασία και απαιτούσαν αποκλειστικό έλεγχο με όλους τους υπόλοιπους να είμαστε υπό τον έλεγχό τους.
Έξω έβγαζαν ένα πατριωτικό προσωπείο (και ακόμη το προβάλλουν) αλλά εμείς από το ΑΚΚΕΛ είδαμε αηδιαστική αλαζονεία και έπαρση, τουλάχιστον.
Η ίδια η ύπαρξή τους καθιστά αδύνατη την συνεργασία.
Σήμερα αυτές οι ομαδοποιήσεις, συγκεντρώσεις κλπ από όπου ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ πατριωτικός λόγος, για να τα πούμε παραστατικά, είναι σαν τις σταγόνες νερού πάνω στο γυαλί.
Μικρές, μεσαίες και μεγάλες σταγόνες που φαίνονται σαν ομάδες ή συγκεντρώσεις, αλλά χωρίς να συνδέονται μεταξύ τους.
Η σύνδεσή τους θα δημιουργήσει τον Χώρο.
Η ενημέρωση-επικοινωνία πετυχαίνει την σύνδεση. Όταν οι πολίτες μάθουν τί συμβαίνει, θα “συμπυκνωθούν” σαν βροχή και θα πέσει η “βροχή” στις “σταγόνες”.
Τότε θα γεμίσει το κενό μεταξύ τους και θα έχουμε χώρο. Η ενημέρωση τροφοδοτεί υποστήριξη από τους πολίτες, τούς “συμπυκνώνει” για να καλύψουν τα κενά μεταξύ των ομαδοποιήσεων. Για αυτό τον λόγο το καθεστώς έχει λυσσάξει να φιμώνει και λογοκρίνει όλους τους πραγματικούς πατριώτες και αντικαθεστωτικούς, όπως το ΑΚΚΕΛ έχει καταγγείλει δημόσια (https://akkelparty.blogspot.com/2024/01/blog-post.html - «Το ΑΚΚΕΛ εκθέτει τις Μαζικές Παραβιάσεις δημοσιογραφικής δεοντολογίας που αποτελούν και εκλογικές παρεμβάσεις») με αναλυτικά στοιχεία.
Δυστυχώς σε αυτή την λογοκρισία και φίμωμα συμμετέχουν εν γνώσει τους και κάποιοι φερόμενοι ως “αντισυστημικοί-αντικαθεστωτικοί” και “πατριώτες” τόσο στην πολιτική όσο και στον εκδοτικό-μιντιακό χώρο.

Το Αριστερά-Δεξιά σήμερα είναι νεκρό

Αριστερά και Δεξιά ήταν μία περιγραφή στον προηγούμενο αιώνα για την κατάσταση της πολιτικής και κοινωνικής πραγματικότητας που υπήρχε από την Οκτωβριανή επανάσταση και μετά και κυρίως από την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης και έγινε εντονότερη μετά τον Β' Π.Π. με την εμφάνιση του Ψυχρού Πολέμου. Είναι μια περιγραφή που όντως αντανακλούσε μία πραγματικότητα που διήρκησε για μερικές δεκαετίες αλλά μετά από την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης δεν έχει υπόσταση, δεν περιγράφει τίποτα, δεν διευκρινίζει τίποτα, δεν ξεκαθαρίζει τίποτα, αντίθετα βάζει τρικλοποδιές, διχάζει την κοινωνία.
Σήμερα έχουμε να αντιμετωπίσουμε το καθεστώς με τις εγκληματικές συμμορίες της Παγκοσμιοποίησης που προσπαθούν να καταστρέψουν κάθε εθνικό κράτος και κοινωνία, καθώς επίσης και οτιδήποτε στηρίζει και διατηρεί τις μεταπολεμικές κοινωνίες και κυρίως αυτές (όπως η ελληνική) που έχουν τεράστιο ιστορικό βάθος.
Το καθεστώς της Παγκοσμιοποίησης στοχοποιεί πλήθος τομέων, από τις προσωπικές σχέσεις και την ελευθερία μέχρι και το τί τρώμε και πώς παράγεται αυτό που τρώμε.
Το Αριστερά-Δεξιά διχάζει και αποπροσανατολίζει, ώστε να μην βλέπουμε αυτόν τον κίνδυνο από τις συμμορίες της Παγκοσμιοποίησης. Ρίχνει τα διχαστικά δίχτυα του προηγούμενου αιώνα στην σημερινή ζωή μας για να παγιδεύονται και να μπλέκουν οι άνθρωποι σε αυτά, να πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλον, ώστε να μην μπορούν να στραφούν εναντίον των συμμοριών.
Και όμως, τα Media (δηλαδή ο μεταλλαγμένος Τύπος) δείχνουν να ζουν στον προηγούμενο αιώνα και για αυτά να υπάρχει μόνο το Αριστερά-Δεξιά.
Δείχνουν “ιδιαίτερη προτίμηση” σε αυτό που ονομάζουν ‘ακροδεξιά’ και σε αυτήν προσπαθούν να πακετάρουν όσους αντιστέκονται στο καθεστώς, χωρίς να εξηγούν τί σημαίνει ‘ακροδεξιά’ και πώς περιγράφεται η ‘ακροδεξιά’.
Είναι γνωστό όμως ότι ως ακροδεξιά ταξινομούν το Ναζισμό δηλαδή τον Γερμανικό Σοσιαλισμό!!! Με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να μολύνουν τον πατριωτικό χώρο.
Η αλλοίωση της πραγματικότητας έχει φτάσει σε σημείο ώστε κάτι σοσιαλιστικό να το παρουσιάζουν ακροδεξιό!!!
Η λέξη Nazi από την οποία προέρχεται ο Ναζισμός, είναι σύμπτυξη στα γερμανικά της λέξης NAzional soZIalismus.
Αυτό το “εθνικό στοιχείο” είναι ξεκάθαρα Γερμανικό ή καλύτερα Γερμανοτευτονικό δηλαδή αφορά ΜΟΝΟ το γερμανικό εθνικό στοιχείο και ΚΑΝΕΝΑ άλλο εθνικό στοιχείο σε ΚΑΜΙΑ άλλη χώρα του κόσμου.
Είναι καθαρά αριστερό, αφού είναι σοσιαλιστικό. Κάποιος που γίνεται ναζιστής, που δεν αποσυνδέει τον εαυτό του από το ναζισμό, που αισθάνεται ναζιστής, κλπ ΔΕΝ είναι τίποτα άλλο εθνικό.
Δεν είναι Έλληνας, δεν είναι Ρώσος, δεν είναι Αμερικανός, δεν είναι Ιταλός, δεν είναι Κινέζος, δεν είναι Βραζιλιάνος, δεν είναι Κενυάτης κλπ κλπ.
Γίνεται Γερμανός του ναζιστικού προτύπου με δικό του πρότυπο την Άρεια Φυλή, η οποία σήμερα βέβαια έχει τροποποιηθεί στην μορφή που της δίδει το WEF και οι άλλοι συμμορίτες της Παγκοσμιοποίησης.
Περιλαμβάνει το πολιτικό συστατικό του Ατλαντισμού ή του Ευρωατλαντισμού δηλαδή ενός συγκαλυμμένου και ωραιοποιημένου Ναζισμού.
Όλα αυτά ξεκαθαρίζουν ότι άτομα και ομάδες που προέρχονται από την Χρυσή Αυγή και διατηρούν ή δεν απορρίπτουν δημόσια το ναζιστικό στοιχείο ιδεολογικής ταυτότητας, ΔΕΝ ανήκουν στον πατριωτικό χώρο.
Λειτουργούν ως αλεξικέραυνο, υπέρ του ναζιστικού άξονα που υπηρετούν η ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ όσο και άλλα μικρότερα κόμματα που τα πήρε εδώ και καιρό το ποτάμι του Ναζισμού.
Σε αυτούς τους χώρους βρίσκεται ο σκληροπυρηνικός επιχειρησιακός Ναζισμός, από τον οποίο κινδυνεύει η Ελλάδα και Ευρώπη και ο οποίος από το 2014 ελέγχει την Ουκρανία.

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ
Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης