Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Ενισχυμένη η συμμετοχή της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος στην Insurance Europe

tags :
Ενισχυμένη η συμμετοχή της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος στην Insurance Europe
Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος συμμετέχει στα ευρωπαϊκά ασφαλιστικά δρώμενα το 2019
Από σημαντικές θέσεις στα κορυφαία όργανα της Insurance Europe συμμετέχει η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος στα ευρωπαϊκά ασφαλιστικά δρώμενα το 2019.
Ο πρόεδρος της ΕΑΕΕ, κ. Α. Σαρρηγεωργίου, συμμετέχει ως μέλος του Strategic Board της Insurance Europe, η οποία αποτελεί την ομοσπονδία των ευρωπαϊκών (αντ)ασφαλιστικών επιχειρήσεων με μέλη της 35 εθνικές ασφαλιστικές ενώσεις.
Το Strategic Board είναι το ανώτερο συμβουλευτικό όργανο με μέλη του προέδρους των εθνικών ασφαλιστικών ενώσεων. Κύριος ρόλος του είναι η χάραξη της στρατηγικής της Insurance Europe.
Η κα Μαργαρίτα Αντωνάκη, γενική διευθύντρια της ΕΑΕΕ, πέραν της Executive Committee, συμμετέχει και ως μέλος στη Budget & Nomination Committee της Insurance Europe.
Η Επιτροπή αυτή είναι επιφορτισμένη με σημαντικές αρμοδιότητες όπως ο προϋπολογισμός, τα πρόσωπα που καταλαμβάνουν σημαντικές θέσεις στα όργανα της Insurance Europe, καθώς και προετοιμασία θέσεων και προτάσεων για τους σημαντικούς φακέλους με τους οποίους ασχολείται η ομοσπονδία.
Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι το 2021, η ΕΑΕΕ θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει στην Αθήνα το μεγαλύτερο γεγονός της ευρωπαϊκής ασφαλιστικής αγοράς, που συγκεντρώνει 400 περίπου υψηλόβαθμους ασφαλιστές, διαμορφωτές κοινής γνώμης, επόπτες και άλλους, τη Γενική Συνέλευση και το Διεθνές Συνέδριο της Insurance Europe.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης