Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Η Eurolife FFH στο πλευρό των ασφαλισμένων της

Η Eurolife FFH στο πλευρό των ασφαλισμένων της
Συνεργάζεται με την Affidea και προσφέρει διευκολύνσεις σε εκείνους που νόσησαν από τον Covid-19
Η Eurolife FFH, σε συνεργασία με την Affidea, προχωράει σε μία νέα πρωτοβουλία και έρχεται να σταθεί στο πλευρό των ασφαλισμένων της που νόσησαν από τον SARS-Cov2 (κορωνοϊό) και βγήκαν νικητές.
Συγκεκριμένα, τους δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσουν στις εξετάσεις που δικαιούνται μέσω του εξωνοσοκομειακού προγράμματός τους, χωρίς να επιβαρύνονται είτε από την οποιαδήποτε συμμετοχή τους στο κόστος των εξετάσεων ή από τον υπολογισμό του ανώτατου πλαφόν που έχουν στο πρόγραμμά τους για εξετάσεις, ανάλογα με το πρόγραμμα που διαθέτουν.  
Η κίνηση αυτή αφορά τα εξωνοσοκομειακά προγράμματα της Eurolife FFH, καθώς και εξετάσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν στο πανελλαδικό δίκτυο των διαγνωστικών κέντρων της Affidea, η οποία αποτελεί και το συμβεβλημένο δίκτυο στα συγκεκριμένα προγράμματα ασφάλισης.
Η συγκεκριμένη υπηρεσία αφορά υφιστάμενους ασφαλισμένους της εταιρείας (έως τις 25/05/2020) και έχει διάρκεια από τις 25/05/2020 έως τις 25/11/2020.
Οι ενδιαφερόμενοι, κατά την πρώτη τους επικοινωνία με την Affidea, θα χρειαστεί να προσκομίσουν την ιατρική τους γνωμάτευση, καθώς και τα αποτελέσματα των tests που βεβαιώνουν τη νόσο, αλλά και των δύο επόμενων tests που επιβεβαιώνουν την ίαση του ασφαλισμένου (το 1ο 14 ημέρες μετά το θετικό και το 2ο μετά από τρεις 3 ημέρες).
«Για εμάς έχει μεγάλη αξία να είμαστε δίπλα στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται και σταθερά μας δείχνουν την προτίμησή τους», ανέφερε η Αναστασία Τρικαλίτη, Senior Product Manager στη Eurolife FFH.
«Οι διευκολύνσεις που παρέχουμε, σε συνεργασία με την Affidea, αποδεικνύουν τη δέσμευσή μας να τους προσφέρουμε υπηρεσίες που τους ενδυναμώνουν και ανταποκρίνονται στις πραγματικές τους ανάγκες».
«Η φιλοσοφία της Affidea -πάνω από όλα είναι η Υγεία- είναι αδιαπραγμάτευτη αξία για όλους τους ανθρώπους του Ομίλου μας.
Στόχος μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών μέσα από καινοτόμες υπηρεσίες υγείας. Υπηρετώντας πάντα και πιστά το όραμα και τις αρχές μας, γινόμαστε αρωγοί στις προσπάθειες των συνεργατών που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους», ανέφερε η Μαρουσώ Τρέσσου, Διευθύντρια Ασφαλιστικών Εταιρειών & Δικτύου της Affidea.
Για πληροφορίες σχετικά με αυτή τη νέα δυνατότητα, οι ασφαλισμένοι της Eurolife FFH μπορούν να επικοινωνήσουν είτε τηλεφωνικά στο 2109303800 (επιλογή 7), είτε μέσω e-mail στο info@eurolife.gr και να εξυπηρετηθούν από εκπρόσωπο της εταιρείας.
Η Eurolife FFH αφουγκράζεται τις ανάγκες των ανθρώπων, έτσι όπως αυτές διαμορφώνονται από τις διαφορετικές συνθήκες.
Συνεχίζει να προστατεύει όλα όσα έχουν αξία για τους ανθρώπους, στηρίζοντάς τους με λύσεις και υπηρεσίες που τους ενδυναμώνουν, ώστε να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά.
Antonisvasilopoulos1@gmail.com

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης