Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Ηowden Broking Group: Κερδοφόρα ανάπτυξη και 9 δισ. δολάρια ασφάλιστρα υπό διαχείριση κατά το 2020

tags :
Ηowden Broking Group: Κερδοφόρα ανάπτυξη και 9 δισ. δολάρια ασφάλιστρα υπό διαχείριση κατά το 2020
Κατά το 2020 η Howden εξακολούθησε να υλοποιεί τη στρατηγική της, η οποία επικεντρώνεται στη δημιουργία ενός ισχυρού και βιώσιμου μοντέλου διαμεσολάβησης

Κατά το 2020 η Howden εξακολούθησε να υλοποιεί τη στρατηγική της, η οποία επικεντρώνεται στη δημιουργία ενός ισχυρού και βιώσιμου μοντέλου διαμεσολάβησης και αφορά στις εξαγορές, στην προσέλκυση ταλαντούχων στελεχών και στην επένδυση σε καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές.
Σήμερα, με έσοδα που ξεπερνούν τα $1.062 εκ. και δείκτη ανάπτυξης εργασιών 6%, η Howden, μετά την εξαγορά του ομίλου Α-Plan, έχει 8.500 εργαζόμενους σε περισσότερες από 40 γεωγραφικές περιοχές, ενώ διαχειρίζεται περισσότερα από 9 δις δολάρια ασφάλιστρα.

Με βάση τα αποτελέσματα του 2020

-Έσοδα ύψους 1.062 εκ δολ (ή 777 εκ λίρες), αυξημένα κατά 7%
-Συνολικά κέρδη προ φόρων, αποσβέσεων & τόκων ύψους 305 εκ. (ή £223 εκ.), αυξημένα κατά 6%
-Αύξηση κύκλου εργασιών κατά 6%
-Ρευστότητα μεγαλύτερη των 400 εκ. (ή £300 εκ.) για περαιτέρω επενδύσεις (βιώσιμη ανάπτυξη - εξαγορές - επέκταση εργασιών)
-Πάνω από $9 δισ. ασφάλιστρα υπό διαχείριση
-Ισορροπημένο γεωγραφικά επιχειρηματικό μοντέλο, με ποσοστιαία συμμετοχή στα έσοδα ανά περιοχή ως εξής: Η.Β. 17%, Ευρώπη 27%, Βόρεια Αμερική 24%, Λατινική Αμερική 5%, Ασία 19%, Τουρκία – Μέση Ανατολή – Αφρική 8%.
Σχολιάζοντας τα εξαιρετικά αποτελέσματα του 2020, ο David Howden, CEO του Ομίλου Ηοwden, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Παρά τις πρωτοφανείς αλλαγές που βιώσαμε τη χρονιά που πέρασε, η απόλυτη αφοσίωσή μας στην προσέλκυση και ανάπτυξη επιχειρηματικού ταλέντου, στην υποστήριξη των ανθρώπων μας “Putting our people first” και στη συνεχή ενδυνάμωσή τους με εμπιστοσύνη, αλλά και τεχνολογία αιχμής ώστε να παρέχουν κορυφαία εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, οδήγησε για ακόμη μία χρονιά σε εξαιρετικά αποτελέσματα και ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Με τη διαρκή συρρίκνωση της ασφαλιστικής αγοράς και τις αυξήσεις των ασφαλίστρων να αποτελούν μια περαιτέρω πρόκληση για πολλούς πελάτες μας, είμαστε δίπλα τους με περισσότερα από 250 γραφεία σε 40 χώρες, για να υποστηρίξουμε με κάθε τρόπο –ανάλυση δεδομένων, στατιστικά στοιχεία, ψηφιακά εργαλεία-, τις ανάγκες τους.
Πιστεύω ότι για τον Όμιλο Howden, το μέλλον είναι γεμάτο μοναδικές ευκαιρίες και στόχος μας είναι να παρέχουμε ένα μοναδικό πλέγμα υπηρεσιών, που θα μας κάνουν τον απαραίτητο συνεργάτη κάθε επιχείρησης.»
Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων του Howden Broking Group, ο Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, CEO του ομίλου Howden Matrix, τόνισε: «Η χρήση του 2020 επιβεβαίωσε για ακόμη μία χρονιά πως ο όμιλός μας έχει δημιουργήσει τόσο ισχυρές βάσεις, που η αναπτυξιακή του πορεία δεν ανακόπτεται, ακόμη κι από τις πλέον δύσκολες συγκυρίες.
Η Howden Matrix στην Ελλάδα ακολουθεί ακριβώς το ίδιο μοντέλο ανάπτυξης. Βρισκόμαστε σε εγρήγορση σε ό,τι αφορά στην προσέλκυση ταλαντούχων στελεχών, αλλά και επιχειρήσεων διαμεσολάβησης και με την υποστήριξη της Howden προχωρούμε ταχύτατα σε εξαγορές, συνέργειες και διεύρυνση των εργασιών μας με τους επαγγελματίες που διαθέτουν το ίδιο DNA με το δικό μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης