Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Εθνική Ασφαλιστική: Συμφωνία με Hellenic Healthcare Group για την κάλυψη ρομποτικών επεμβάσεων

Εθνική Ασφαλιστική: Συμφωνία με Hellenic Healthcare Group για την κάλυψη ρομποτικών επεμβάσεων
Ήδη, οι ασφαλισμένοι της Εθνικής Ασφαλιστικής που επιλέγουν για τη νοσηλεία τους τα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ, METROPOLITAN HOSPITAL και METROPOLITAN GENERAL καλύπτονται απευθείας για τα έξοδα της ρομποτικής τεχνικής
Σε νέα συμφωνία συνεργασίας με τα Θεραπευτήρια του Hellenic Healthcare Group (HHG) προχώρησε η Εθνική Ασφαλιστική.

Ειδικότερα, η συμφωνία αφορά την απευθείας κάλυψη από την εταιρεία του κόστους συγκεκριμένων χειρουργικών επεμβάσεων που διεξάγονται με ρομποτική τεχνική.
Ενδεικτικά, η συμφωνία περιλαμβάνει τις επεμβάσεις ολικής αρθροπλαστικής γόνατος και ισχίου με το σύστημα MAKO και επεμβάσεις, όπως η ολική προστατεκτομή, η νεφρεκτομή, η κυστεκτομή, καθώς και εξειδικευμένες γυναικολογικές επεμβάσεις με το υπερσύγχρονο ρομποτικό σύστημα «DA VINCI».
Ήδη, οι ασφαλισμένοι της Εθνικής Ασφαλιστικής που επιλέγουν για τη νοσηλεία τους τα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ, METROPOLITAN HOSPITAL και METROPOLITAN GENERAL καλύπτονται απευθείας για τα έξοδα της ρομποτικής τεχνικής, μαζί με τα υπόλοιπα αναγνωρισθέντα έξοδα νοσηλείας.
Επιπλέον, κάθε νέα επέμβαση που κρίνεται ιατρικώς αναγκαίο να διενεργηθεί με ρομποτική τεχνική εξετάζεται από ιατρική επιτροπή του Θεραπευτηρίου και της εταιρείας, προκειμένου να ενταχθεί στο πλαίσιο της συμφωνίας.
Η εν λόγω συμφωνία, όπως αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Σταύρος Κωνσταντάς, αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την ενίσχυση των συνεργασιών της Εθνικής Ασφαλιστικής με τους οργανισμούς παροχής υπηρεσιών υγείας.
Εντάσσεται στη διαρκή προσπάθεια βελτίωσης των υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους μας και αναδεικνύει τα σημαντικά πλεονεκτήματα που αυτοί αποκομίζουν επιλέγοντας συμβεβλημένα με την Εταιρία Θεραπευτήρια.
Με αφορμή τη συμφωνία με την Εθνική Ασφαλιστική, ο κ. Δημήτρης Σπυρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Hellenic Healthcare Group, του μεγαλύτερου ιδιωτικού ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, επεσήμανε ότι «Η συνεργασία με την Εθνική Ασφαλιστική βασίζεται στην στρατηγική κατεύθυνση του Ομίλου HHG να προσφέρει τη βέλτιστη ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα σε κάθε ασθενή και για κάθε θέμα υγείας με την πεποίθηση πάντα ότι η υγεία είναι δικαίωμα όλων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης