Ασφαλιστικά Νέα

Κοινωνικό Προϊόν 175,35 εκατ. ευρώ από την INTERAMERICAN κατά το 2020

tags :
Κοινωνικό Προϊόν 175,35 εκατ. ευρώ από την INTERAMERICAN κατά το 2020
Η αξία που αποδόθηκε άμεσα από την INTERAMERICAN στην Κοινωνία πέρυσι, μέσα από πρακτικές Εταιρικής Ευθύνης, έφθασε στις 610 χιλιάδες ευρώ

Στα 175,35 εκατ. ευρώ ανήλθε το συνολικό ποσόν που απέδωσε η INTERAMERICAN κατά το 2020 στην Κοινωνία και την Οικονομία, έναντι 172,07 εκατ. κατά το 2019. Η αξία αυτή («Κοινωνικό Προϊόν») είναι ενδεικτική της σταθερής επιχειρησιακής συνέχειας του οργανισμού και της ισχυρής επιδραστικότητάς του στους stakeholders, παρά τις συνέπειες της πολλαπλής κρίσης πέρυσι.
Επίσης, χαρακτηρίζει την ωριμότητα της INTERAMERICAN στο ζήτημα της στρατηγικής επιλογής και ενσωμάτωσης των προτεραιοτήτων για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.
Ειδικότερα, η εταιρεία κατέβαλε στους εργαζομένους της σε μισθούς και παροχές 33,82 εκατ. ευρώ. Αξιοσημείωτη είναι η χρηματοδότηση εκ μέρους της INTERAMERICAN και του κεφαλαιοποιητικού λογαριασμού κάθε εργαζομένου-μέλους του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Προσωπικού, με συνεισφορά 5,25% επί της μεικτής μισθοδοσίας του. Οι εισφορές της εταιρείας σε ασφαλιστικά Ταμεία έφθασαν στα 10,17 εκατ., ενώ καταβλήθηκαν 9,70 εκατ. ως φόρος εισοδήματος και πραγματοποιήθηκαν επενδύσεις σε πάγιο εξοπλισμό της τάξεως των 8,72 εκατ. ευρώ. Οι πληρωμές σε προμηθευτές και συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένων των διαμεσολαβητών στις πωλήσεις (του εταιρικού Δικτύου Agency και των συνεργαζομένων Brokers) ανήλθαν στα 112,34 εκατ. ευρώ.
Η αξία που αποδόθηκε άμεσα από την INTERAMERICAN στην Κοινωνία πέρυσι, μέσα από πρακτικές Εταιρικής Ευθύνης, έφθασε στις 610 χιλιάδες ευρώ. Κατά το 1/2 το ποσόν αφορούσε σε ενέργειες προσαρμοσμένες στις ανάγκες του Εθνικού Συστήματος Υγείας, των τοπικών κοινοτήτων για την αντιμετώπιση της πανδημίας (δομές υγείας Δήμου Αθηναίων) και την επιβίωση, καθώς και για την υποστήριξη της ψηφιακής τηλεκπαίδευσης μαθητών. Σε αυτή τη συνεισφορά, δεν έχουν συνεκτιμηθεί ως οικονομική αξία οι παροχές φροντίδας και προστασίας -όπως η διάθεση της πρωτοποριακής ψηφιακής εφαρμογής Medi ON σε ασφαλισμένους για την ανίχνευση συμπτωμάτων ασθένειας- ούτε η προσφορά υπηρεσιών από τις υποδομές της INTERAMERICAN Βοήθειας σε ευάλωτες ομάδες συμπολιτών (διανομή γευμάτων, τροφίμων, φαρμάκων, μασκών κ.ά).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης