Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Allianz Ελλάδος: Στήριξη στους πυρόπληκτους - Άμεση προκαταβολή στους ασφαλισμένους

Allianz Ελλάδος: Στήριξη στους πυρόπληκτους - Άμεση προκαταβολή στους ασφαλισμένους
Άμεση προκαταβολή αποζημίωσης στους ασφαλισμένους
Η Allianz Ελλάδος, με γνώμονα τη στήριξη των πληγέντων ασφαλισμένων της αλλά και όλων των πυρόπληκτων συμπολιτών μας, προβαίνει σε μία σειρά ενεργειών με στόχο την ανακούφιση των ανθρώπων που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές και την άμεση αποκατάσταση της καθημερινότητάς τους.
Ειδικά για τους ασφαλισμένους της, των οποίων η περιουσία υπέστη καταστροφές από τις δασικές πυρκαγιές, η Εταιρία προβαίνει σε άμεση πραγματοποίηση αυτοψίας στις πληγείσες περιουσίες, μετά και την αναγγελία της ζημιάς.
Επιπλέον, στον κλάδο Περιουσίας και Ατυχημάτων (πλην Αυτοκινήτου), προχωρά στην άμεση προκαταβολή αποζημίωσης έως και 30%, μετά την επιτόπια επίσκεψη του πραγματογνώμονα στη ζημιωθείσα περιουσία και την πρώτη εκτίμησή του σχετικά με την έκταση της ζημιάς.
Οι ασφαλισμένοι που έχουν υποστεί ζημιές στην περιουσία τους από τις πρόσφατες πυρκαγιές, καλούνται να επικοινωνήσουν με τον Ασφαλιστικό τους Διαμεσολαβητή ή απευθείας με τα Κεντρικά γραφεία της Εταιρίας στο τηλέφωνο 210 69 99 999 προκειμένου να υποβάλλουν το αίτημά τους και να εξυπηρετηθούν με άμεση προτεραιότητα. Επιπλέον των ενεργειών για τους ασφαλισμένους, η Allianz Ελλάδος θέλοντας να συμβάλλει ενεργά στις δράσεις αρωγής προς όλους τους πυρόπληκτους, προχωρά στην οικονομική ενίσχυση του έργου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Σε μία εποχή που η κοινωνική προσφορά αποκτά μεγαλύτερη αξία από ποτέ, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Allianz Ελλάδος κ. Φιλίππα Μιχάλη δηλώνει: «Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός με τους χιλιάδες εθελοντές του και ήρωες της διπλανής πόρτας, δίνει πάντα το παρών σε κρίσιμες καταστάσεις όπως αυτή. Εμείς δεν μπορούμε παρά να συμβάλλουμε στο πολύτιμο έργο του με πράξεις και επίκεντρο την κοινωνική αλληλεγγύη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης