Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Νέα διάκριση για την Εθνική Ασφαλιστική: Βραβεύθηκε ως Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία

tags :
Νέα διάκριση για την Εθνική Ασφαλιστική: Βραβεύθηκε ως Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία
Σημαντικοί εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας έδωσαν το παρών στην εκδήλωση

Μια ακόμη σημαντική διάκριση ενέταξε στο ενεργητικό της, η Εθνική Ασφαλιστική.
Ειδικότερα, η εταιρεία -στο πλαίσιο του διεθνούς θεσμού Business Superbrands Greece 2021-2022, που πραγματοποιήθηκε για 7η φορά στη χώρα μας- βραβεύθηκε ως Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία, καταλαμβάνοντας την 1η θέση στην κατηγορία της (Ασφαλιστικές Υπηρεσίες), καθώς απέσπασε την υψηλότερη βαθμολογία.
Η απονομή του βραβείου Superbrand στην Εθνική Ασφαλιστική έγινε κατά την εκδήλωση, η οποία έλαβε χώρα την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όπου τιμήθηκαν πολλές από τις κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα σε όλο το φάσμα της οικονομίας.
Σημαντικοί εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, η οποία έγινε με την τήρηση όλων των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας, για να τιμήσουν τις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες που αναδείχθηκαν μέσα από την αξιολόγηση Κριτικής Επιτροπής και τη δημοσκόπηση κοινής γνώμης.
Capture_142.JPG
Το βραβείο για λογαριασμό της Εθνικής Ασφαλιστικής παρέλαβε ο κ. Ιωάννης Σηφάκης, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing και Bancassurance, ο οποίος ερωτηθείς για το τι σηματοδοτεί η εν λόγω διάκριση για την Εταιρεία μας δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς, για άλλη μια χρονιά η Εθνική Ασφαλιστική να βραβεύεται ως Superbrand της χρονιάς, έχοντας καταλάβει την πρώτη θέση στην κατηγορία της.
Η Εθνική Ασφαλιστική σε όλα αυτά τα 130 χρόνια της συνεχούς παρουσίας της στην ασφαλιστική αγορά, έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο. Προσφέρει και στηρίζει την κοινωνία, την οικονομία αλλά και τον πολιτισμό. Στρατηγικούς στόχους για την Εταιρεία και τους εργαζομένους της, αποτελούν η συνεχής προσφορά, η καινοτομία, η διαφάνεια και η αξιοπιστία. Οι αξίες αυτές συνθέτουν τον κύκλο Εμπιστοσύνης που δημιουργείται μεταξύ της Εταιρείας και των ασφαλισμένων της. Σκοπός μας είναι να ενισχύουμε καθημερινά αυτή την Εμπιστοσύνη.
Σας ευχαριστούμε πολύ!».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης