Ασφαλιστικά Νέα

Εθνική Ασφαλιστική: Εκδήλωση για το δίκτυο Μεσιτών - Πρακτόρων

Εθνική Ασφαλιστική: Εκδήλωση για το δίκτυο Μεσιτών - Πρακτόρων
O διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής τόνισε πως η επόμενη ημέρα θα είναι καλύτερη για ασφαλισμένους και συνεργάτες
Σχετικά Άρθρα
Με αφορμή την αλλαγή της μετοχικής της σύνθεσης, η Εθνική Ασφαλιστική παρέθεσε δείπνο γνωριμίας για το Δίκτυο Μεσιτών - Πρακτόρων

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία οραματίζεται μία μεγάλη, δημιουργική, αλλαγή και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Σταύρος Κωνσταντάς, με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ξεκίνησαν δυναμικά την επικοινωνία για μία Συνέχεια που θα βασίζεται στην Ιστορία, θα ενισχύει την Αξιοπιστία και θα οδηγεί στην Ανανέωσή της. «Ο νέος μέτοχος θέλει την Εθνική Ασφαλιστική να προηγείται όλων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά τα επόμενα χρόνια» επισημαίνεται.
AH6A7212.jpg
Ο κ. Κωνσταντάς, μεταφέροντας τα πρώτα μηνύματα του νέου μετόχου, που εκπροσωπήθηκε σε ανώτατο επίπεδο στην εκδήλωση από τον κ. Άλεξ Φωτακίδη και τον κ. Κωνσταντίνο Ρόκα, τόνισε ότι η επόμενη ημέρα θα είναι καλύτερη για ασφαλισμένους και συνεργάτες που θα δουν έναν γίγαντα να αφυπνίζεται.
Ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Μιχάλης Τάτσης καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους συνεργάτες, τους ευχαρίστησε για τη συνεχή και πολύτιμη στήριξή τους στην Εθνική Ασφαλιστική.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

Advertisement -->