Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Full [Life] Balance & Protect από την Εθνική Ασφαλιστική: Επένδυση και ασφαλιστική κάλυψη σε συνεργασία με BNP Paribas

Full [Life] Balance & Protect από την Εθνική Ασφαλιστική: Επένδυση και ασφαλιστική κάλυψη σε συνεργασία με BNP Paribas
Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τις ασφαλιστικές καλύψεις σύμφωνα με τις ανάγκες του
Ένα νέο επενδυτικό-ασφαλιστικό προϊόν δημιούργησε η Εθνική Ασφαλιστική σε συνεργασία με τη BNP Paribas Asset Management.
Ο λόγος για το Full [Life] Balance & Protect, το αμοιβαίο κεφάλαιο που ακολουθεί επενδυτική στρατηγική με βασικό στόχο της προστασία του 80% της υψηλότερης καθαρής αξίας ενεργητικού, που επιτυγχάνεται από την έναρξη της επένδυσης.
Το προϊόν δίνει την δυνατότητα σε κάθε πελάτη να επιλέξει εάν θέλει την επιλογή Balance, ή την επιλογή Protect, ενώ παράλληλα μπορεί να επιλέξει τις ασφαλιστικές καλύψεις σύμφωνα με τις ανάγκες του.
«Στην Εθνική Ασφαλιστική σχεδιάζουμε καινοτόμα προγράμματα με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας, λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομία και τις χρηματαγορές. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες προϊόντα που δημιουργούν τα κεφάλαια εκείνα, με τα οποία θα εκπληρώσουν τους μελλοντικούς στόχους και τα όνειρά τους, προσφέροντας ταυτόχρονα και ασφαλιστική προστασία. Το νέο προϊόν Full [Life] Balance & Protect, δίνει ακριβώς αυτήν τη δυνατότητα σε κάθε πελάτη μας που θα το επιλέξει και θα επενδύσει συστηματικά με βάση τις δικές του ανάγκες και επιδιώξεις», δήλωσε ο γενικός διευθυντής Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας, Ηλίας Δασκαλόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης