Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

To τετ α τετ εκπροσώπων μεγάλων κομμάτων με τους κορυφαίους του κλάδου των ασφαλειών λίγο πριν τις εκλογές

To τετ α τετ εκπροσώπων μεγάλων κομμάτων με τους κορυφαίους του κλάδου των ασφαλειών λίγο πριν τις εκλογές
Ο κλάδος αυτοκινήτου αλλάζει ριζικά ενώ ανακατατάξεις φέρεται να υπάρχουν στο κλάδο υγείας και ζωής
Σχετικά Άρθρα
Η Ελληνική ασφαλιστική αγορά συγκεντρώνεται τα τελευταία τρία χρόνια.
Πολλές είναι οι φωνές που ακούγονται να λένε ότι ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα, βάζοντας στο κάδρο των εξελίξεων την Υδρόγειο αλλά και την Groupama.
Παρόμοια και τα σενάρια και για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση όπου οι ζυμώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει από το 2022.
Ο κλάδος αυτοκινήτου αλλάζει ριζικά ενώ ανακατατάξεις φέρεται να υπάρχουν στο κλάδο υγείας και ζωής.

Νέος χάρτης πορείας

Καντώρος (INTERAMERICAN), Π. Δημητρίου (GENERALI), Χρ. Γεωργακόπουλος (ALLIANZ -ΕΥΡ. ΠΙΣΤΗ), Δ. Ζορμπάς (ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ) και Ν. Ζάχος (NP Ασφαλιστική) απαντούν σε κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με τον νέο χάρτη πορείας της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.
Συγκεκριμένα, ανοικτή συζήτηση με κορυφαία στελέχη (CEO) ασφαλιστικών εταιρειών θα έχουν εκπρόσωποι των Σωματείων (EEAE-ΕΣΑΠΕ-ΣΕΜΑ) στις 8 Μαΐου στην εκδήλωση που διοργανώνεται με την συνδρομή του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και στην οποία Πολιτικοί και Ασφαλιστικές Εταιρίες τοποθετούνται και απαντούν σε ερωτήσεις που αφορούν “στον ρόλο των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στην εξέλιξη της Ασφαλιστικής Αγοράς, ενώ τεθούν ερωτήματα από τους συμμετέχοντες στο πάνελ εκπροσώπους των Σωματείων και διοργανωτές της εκδήλωσης καθώς και από επαγγελματίες όλης της χώρας.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης επίσης θα γίνει καταγραφή του παρόντος και αναφορά στο μέλλον της ιδιωτικής ασφάλισης και της σχέσης των εταιρειών με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση ενώ θα θιγούν θέματα που αφορούν στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση και εστιάζουν στον ρόλο των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στην εξέλιξη της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Τρεις εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων

Την ίδια ημέρα μέσα από τις συζητήσεις θα ακουστούν οι απόψεις των πολιτικών κομμάτων για το παρόν και το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης . Ειδικότερα, πολιτικοί εκπρόσωποι κομμάτων, οι κ.κ. Παναγιώτης Τσακλόγλου (ΝΔ), η κυρία ‘Εφη Αχτσιόγλου (ΣΥΡΙΖΑ) και ο κύριος Παύλος Χρηστίδης (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ) θα παραθέσουν αναλυτικά τις απόψεις τους για τον κλάδο της μεσιτείας και της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.
Σημειώνεται την εκδήλωση διοργανώνεται από την ΕΕΑΕ-ΕΣΑΠΕ-ΣΕΜΑ με την στήριξη και συμμετοχή του ΕΕΑ με στόχο να αναδειχτεί ο ρόλος της ασφάλισης στην οικονομία της χώρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης