Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Φ. Μιχάλη: Πρώτη και καλύτερη όλων η ΝΝ Hellas

Φ. Μιχάλη: Πρώτη και καλύτερη όλων η ΝΝ Hellas
Δίκαιες αμοιβές μέσα από τον Κανονισμό Πωλήσεων της ΝΝ
Με φόντο το κεντρικό μήνυμα του ετήσιου συνεδρίου των πωλήσεων της ΝΝ Hellas «Μαζί πιο δυνατοί από ποτέ», η Φιλίππα Μιχάλη νέα διευθύνουσα σύμβουλος της NN Hellas πραγματοποίησε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά την ανάληψη των καθηκόντων της.
Με παρακαταθήκη την παραγωγή ασφαλίστρων που το 2022 έφθασε τα 884 εκ. ευρώ και με τις αποζημιώσεις να ξεπερνούν τα 500 εκατομμύρια ευρώ.
Την διάκριση για 5η χρονιά του κορυφαίου εργοδότη, τις διακρίσεις που έχει λάβει η ΝΝ στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και τους ανθρώπους της, η Φιλίππα Μιχάλη οραματίζεται να δημιουργήσει μία ΝΝ δυνατότερη από ότι είναι στην αγορά, πρώτη των πρώτων και καλύτερη όλων.
Στις προτεραιότητες της ΝΝ διευκρίνισε η Φ. Μιχάλη είναι η ολοκλήρωση της διαδικασίας ενοποίησης των δύο εταιρειών καθώς θα «απελευθερώσει χρόνο, δυνάμεις και ενέργεια για να κάνουμε ακόμη περισσότερα».
Tοποθετεί την ΝΝ σε ένα οικοσύστημα στο οποίο η Ασφαλιστική λειτουργεί με διαφάνεια, παρέχοντας λύσεις σε πελάτες και επαγγελματικές ευκαιρίες στους εργαζόμενους με δίκαιες αμοιβές και με κύριο μέλημα την ενδυνάμωση της ασφαλιστικής συνείδησης.

Όραμα και στόχοι

Στόχος της νέας διευθύνουσας συμβούλου η ενδυνάμωση της ασφαλιστικής πίτας, καθώς για την ίδια δεν έχει τόσο σημασία να κατέχεις το μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά, αν η αγορά παραμένει μικρή. Εργαλείο για την επιτυχία των στόχων οι δίκαιες αμοιβές μέσα από τον καλύτερο στην αγορά Κανονισμό Πωλήσεων αλλά και συνεχή εκπαίδευση.
Πρωταρχικό για την Φιλίππα Μιχάλη η πρωτιά να συμπορεύεται με την ευθύνη.

Πρώτη φορά καταβολή μερίσματος

Ο οικονομικός διευθυντής της ΝΝ Hellas εκθειάζοντας την θέση της εταιρείας στην ελληνική αγορά με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης και αυξημένη παραγωγή ασφαλίστρων το 2022 και λειτουργικά κέρδη 47 εκατομμυρίων ευρώ, συνολικά κεφάλαια 4 δισεκατομμύρια και 700.000 πελάτες, τόνισε ότι η για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας θα καταβληθεί μέρισμα προς τους μετόχους.

Στόχοι για την επόμενη χρονιά

Τους στόχους για την επόμενη χρονιά τους έθεσε ο Διονύσης Νοδάρος διευθυντής πωλήσεων στην ΝΝ Hellas. Στόχος όπως τόνισε για το 2023 είναι η παραγωγή ασφαλίστρων να φτάσει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ. Στην διάρκεια της ομιλίας του ο Δ. Νοδάρος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην μετατροπή του Εκπαιδευτικού Κέντρου της εταιρείας σε Ακαδημία Ασφάλισης, και στην δημιουργία του «Βionic Αdvisor», του ασφαλιστικού συμβούλου νέας γενιάς της ΝΝ, ο οποίος χρησιμοποιεί τα ψηφιακά εργαλεία πάνω σε 4 άξονες: στον άξονα της στοχευμένης επικοινωνίας, στον άξονα της ψηφιακής τεχνολογίας, στην ευρεία γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών και στο άξονα των διαδικασιών (Lead generation).
ΝΝ.jpg
Ελ. Ε
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης