Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Το ΣΕΠΕ για τον νεκρό 47χρονο στο Πέραμα: Διερευνώνται τα αίτια και οι συνθήκες

tags :
Το ΣΕΠΕ για τον νεκρό 47χρονο στο Πέραμα: Διερευνώνται τα αίτια και οι συνθήκες
Σημειώνεται ότι η Ανεξάρτητη Επιθεώρηση Εργασίας διενεργεί τακτικούς ελέγχους στο σύνολο της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης» υποστηρίζει το υπουργείο
Σε διαδικασία διερεύνησης από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας τα αίτια και οι συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατο του 47χρνου εργαζόμενου στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος, σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «αναφορικά με το εργατικό δυστύχημα που συνέβη σήμερα Δευτέρα 29 Μαΐου στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, η Ανεξάρτητη Αρχή Επιθεώρηση Εργασίας τονίζει ότι Επιθεωρητές Υγείας και Ασφάλειας από τον Πειραιά μετέβησαν στο σημείο αμέσως μόλις έλαβαν γνώση του συμβάντος.
Πιο αναλυτικά, άνδρας ηλικίας 47 ετών, χειριστής γερανοφόρου οχήματος, έχασε τη ζωή του και άλλοι δύο εργάτες τραυματίστηκαν.
Διερευνώνται τα αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος.
Με την ολοκλήρωση της διερεύνησης, θα συνταχθεί έκθεση, που θα αφορά στα αίτια και των τριών περιστατικών και η οποία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πειραιά.
Σημειώνεται ότι η Ανεξάρτητη Επιθεώρηση Εργασίας διενεργεί τακτικούς ελέγχους στο σύνολο της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης» υποστηρίζει το υπουργείο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης