Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Εκπαιδευτικό συνέδριο για Συντονιστές και Managers από την ΕΣΑΠΕ

Εκπαιδευτικό συνέδριο για Συντονιστές και Managers από την ΕΣΑΠΕ
Σκοπός του φετινού συνεδρίου με τίτλο “10 YEARS GAMA Global Hellas – 10 years celebrating knowledge” είναι η μεταλαμπάδευση βέλτιστων πρακτικών, δοκιμασμένων μεθόδων και εργαλείων
Σχετικά Άρθρα
To 10ο σε σειρά συνέδριο στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών της δραστηριοτήτων της διοργανώνει στις 15 Ιουνίου 2023, η Ένωση Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος (ΕΣΑΠΕ) σε συνεργασία με την GAMA Global Hellas, υπό την αιγίδα της GAMA Global .
Βασικός σκοπός του φετινού συνεδρίου με τίτλο “10 YEARS GAMA Global Hellas – 10 years celebrating knowledge” είναι η μεταλαμπάδευση βέλτιστων πρακτικών, δοκιμασμένων μεθόδων και εργαλείων που θα συμβάλλουν στην εξέλιξη του ρόλου της ηγεσίας στον χρηματο-ασφαλιστικό κλάδο, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την αξία της διαρκούς εθελοντικής συνεισφοράς στην ανάπτυξη του κλάδου.
Σύμφωνα με τον Δημήτρη Γαβαλάκη, πρόεδρο της Gama Hellas και Γενικό Γραμματέα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών ΕΕΑ «ο σωστός σχεδιασμός, οι ισχυρές διαπροσωπικές σχέσεις και πάνω από όλα η διάθεση όλων για προσφορά στην περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων των συντονιστών ασφαλιστικών πρακτόρων μέσω τις ανταλλαγής πρακτικών, οδήγησε μέχρι σήμερα στις σημαντικές επιτυχίες του παραρτήματος αλλά και στην εκτίμηση προς το πρόσωπο της αγοράς μας από την GAMA Global».
Στην διάρκεια των εργασιών της συνάντησης των Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς θα συζητηθούν θέματα που άπτονται των νέων τάσεων, και των νέων προκλήσεων που θα αντιμετωπίσουν συντονιστές και managers όλων των βαθμίδων σε μία εποχή οι νέες τάσεις και προκλήσεις της ηγεσίας στην Ελληνική και την Κυπριακή αγορά.

GAMA Global Hellas και GAMA Global


Η GAMA Global Hellas είναι το εγκεκριμένο παράρτημα του Διεθνούς Οργανισμού GAMA Global για την Ελλάδα και την Κύπρο και το πρώτο στην Ευρώπη. Σκοπός του παραρτήματος η εκπαίδευση των Συντονιστών και των Managers όλων των βαθμίδων στην ασφαλιστική αγορά, χρησιμοποιώντας μεθόδους που εφαρμόζονται στις ΗΠΑ.
Η GAMA Global είναι ένας κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος ιδρύθηκε πριν από 62 χρόνια, έχοντας ως στόχο τη δημιουργία ηγετών που διαμορφώνουν και συμβάλλουν ενεργά στην ανάπτυξη των ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο εμβληματικό Αμφιθέατρο Μιλτιάδη Έβερτ – Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης