Basket Talk

ΕΟΚ για το φιάσκο της κλήρωσης: «Δεν περιμέναμε να προκαλέσει μια τέτοια επικοινωνιακή ξετσιπωσιά»

ΕΟΚ για το φιάσκο της κλήρωσης: «Δεν περιμέναμε να προκαλέσει μια τέτοια επικοινωνιακή ξετσιπωσιά»

Ένα 24ωρο μετά το φιάσκο της ΕΟΚ στην κλήρωση του κυπέλλου ανδρών, η ομοσπονδία με ανακοίνωσή της δεν θέλησε να απολογηθεί.

Σχετικά Άρθρα

Μια μέρα μετά το πρωτοφανές λάθος στην κλήρωση του κυπέλλου ανδρών που υποχρέωσε τους ανθρώπους της ΕΟΚ να την επαναλάβουν, η ομοσπονδία όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη αλλά πέρασε στην επίθεση εκδίδοντας σκληρή ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Αντιλαμβανόμαστε πλήρως και με σαφήνεια την υποχρέωση ορισμένων αφενός, να απαξιώσουν το ρόλο και τις ενέργειες της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ και αφετέρου, να μηδενίσουν το έργο παραγόντων. Εμπίπτει στο σχέδιο εξόντωσης, που επιχειρείται μήνες νωρίτερα.

Αυτό που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε ότι ένα λάθος κατά τη διάρκεια της κλήρωσης των εθνικών πρωταθλημάτων ήταν δυνατό να προκαλέσει μια τέτοια επικοινωνιακή ξετσιπωσιά. Ο πανικός και ο λεκτικός οχετός ξεπέρασε κάθε όριο και πλέον, έχει θύματα και υπαλλήλους της ΕΟΚ. Ένας πανικός που δεν κρύβεται τόσο από ιδιοκτήτες ΚΑΕ με μηδαμινή προσφορά στο σύνολο του Ελληνικού Μπάσκετ όσο και μέρους του μιντιακού συστήματος. Αιδώς Αργείοι».

Υπενθυμίζουμε, ότι το μεσημέρι της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του κυπέλλου ανδρών η ΕΟΚ έκανε λάθος στην κατάταξη των ομάδων της Α1 με αποτέλεσμα να πρέπει να γίνουν όλα από την αρχή.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης