Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Βραβεία και Διακρίσεις για 5 Μέλη του ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στα Made in Greece Awards 2017

Βραβεία και Διακρίσεις για 5 Μέλη του ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στα Made in Greece Awards 2017
Συνολικά, πέντε μέλη του ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ διακρίθηκαν στα βραβεία-θεσμός της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ
Σημαντική αναγνώριση για τα ξεχωριστά προϊόντα και την επιχειρηματική τους δραστηριότητα, έλαβαν διακεκριμένα μέλη του ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στα βραβεία Made in Greece που πραγματοποιήθηκαν από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛΑΜ), τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017, στο Μέγαρο Μουσικής.
Συνολικά, πέντε μέλη του ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ διακρίθηκαν στα βραβεία-θεσμός της ΕΛΑΜ που επιλέγουν και επιβραβεύουν τα καλύτερα προϊόντα και πρακτικές επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά.
Πιο συγκεκριμένα, οι νικητές-μέλη ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ήταν:

1. ΕΖΑ:
- Βραβείο Κλαδικό Τροφίμων Και Ποτών

2. Λουξ:
- Βραβείο Επώνυμου Ελληνικού Προϊόντος
- Έπαινος Επιχειρηματικής Αριστείας

3. ΕΨΑ:
- Τιμητική διάκριση Επώνυμου Ελληνικού Προϊόντος
- Τιμητική διάκριση Καινοτόμου Προϊόντος

4. Ζαγόρι:
- Έπαινος Επώνυμου Ελληνικού Προϊόντος

5. Ευβοϊκή Ζύμη:
- Έπαινος Κλασικός Τροφίμων Και Ποτών

Η δυναμική παρουσία των μελών ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στα βραβεία Made in Greece αποτελεί μία ακόμη αναγνώριση για την υψηλή ποιότητα και διαφοροποίηση των ελληνικών προϊόντων και της ελληνικής επιχειρηματικότητας, καθώς και τις δυνατότητες που γεννά για την οικονομία η στενή συνεργασία παρόμοιων επιχειρήσεων μέσα στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι:
Agrino, ΕΨΑ, Νιτσιάκος, Λουξ, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, Ζαγόρι, ΜΕΓΑ, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Βίκος, Αναψυκτικά Φλώρινας Δινάκη, Brava, ΕΖΑ, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, ΚΥΚΝΟΣ, Hellas Frost, Petrou Nuts, ΠΑΚΟ, Captain’s, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, The Writing Fields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aυγά Βλαχάκη, Χαΐτογλου, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Χρυσά Αυγά, Cretan Mill.

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ»:
Σκοπός της ένωσης «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η εκπαίδευση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερία μας.
Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρίες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο:
Παραγωγή́, Βάση και Ιδιοκτησία.
Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση και έλεγχο που διεξάγει αποκλειστικά η Εταιρεία Ελέγχων & Πιστοποιήσεων EUROCERT A.Ε βάσει ειδικού προτύπου απαιτήσεων με συγκεκριμένα και μετρήσιμα κριτήρια.

Λίγα λόγια για την EUROCERT Α.Ε.
Η EUROCERT είναι ένας ανεξάρτητος φορέας Επιθεωρήσεων, Ελέγχων και Πιστοποιήσεων με ισχυρή παρουσία τόσο στην ελληνική αγορά όσο και σε περισσότερες από 20 χώρες παγκοσμίως μέσω του εκτεταμένου δικτύου συνεργατών της.
Αποτελεί τη μεγαλύτερη, αμιγώς, ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο.
Σήμερα, το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό επιτρέπει στην εταιρεία να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ελέγχου και πιστοποίησης σε κλάδους ανάμεσα στους οποίους είναι τα τρόφιμα και τα αγροτικά προϊόντα, ο τουρισμός, η ενέργεια, η βιομηχανία κι η ναυτιλία.
Η EUROCERT αποτελεί τον φορέα πιστοποίησης του σήματος «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» που επιβεβαιώνει την ελληνικότητα στην ιδιοκτησία, τη βάση και την παραγωγή των επιχειρήσεων
Για περισσότερες πληροφορίες: www.eurocert.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης