Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Λουξ και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός χαρίζουν ζωή με μια σειρά από αιμοδοσίες

tags :
Η Λουξ και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός χαρίζουν ζωή με μια σειρά από αιμοδοσίες
Η Λουξ πλάι-πλάι με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στέκονται έμπρακτα στο πλευρό των συνανθρώπων μας που χρειάζονται αίμα, δίνοντας τους ζωή
Η Λουξ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός αναγνωρίζοντας ότι η αιμοδοσία αποτελεί ύψιστη ενέργεια αγάπης προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο και την ισχυρότερη απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας, προχωρούν σε συνεργασία υλοποιώντας μια σειρά από αιμοδοσίες ανά την Ελλάδα.
Ειδικότερα, η Λουξ πλάι-πλάι με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στέκονται έμπρακτα στο πλευρό των συνανθρώπων μας που χρειάζονται αίμα, δίνοντας τους ζωή.
Οι αιμοδοσίες ξεκίνησαν την Παρασκευή 8 Μαΐου από τα Ιωάννινα, με επόμενους σταθμούς την Κέρκυρα στις 12 Μαΐου στην Πλατεία Γεωργίου Θεοτόκη, το Δήμο Μαραθώνα στις 17 Μαΐου στην αίθουσα του Κλειστού Γυμναστηρίου, το Δήμο Αμαρουσίου Αττικής στις 7 Ιουνίου σε αίθουσα του Δημαρχείου και τέλος το Δήμο Περιστερίου Αττικής στις 12 Ιουνίου σε αίθουσα του δήμου Περιστερίου.
Με μότο «Δώσε Αίμα. Δώσε Ζωή» η Λουξ και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός πρωτοστατούν στην προσπάθεια για την κάλυψη ανάγκης σε αίμα επιδιώκοντας να αναδείξουν την ευγενή πράξη αιμοδοσίας για το ανθρώπινο σύνολο και να σταθούν στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη.
Μάθετε περισσότερα στο www.redcross.gr.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης