Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Aegean: Χορηγεί 48.000 ταξίδια σε 24.000 εργαζόμενους των νοσοκομείων αναφοράς κατά του COVID-19

tags :
Aegean: Χορηγεί 48.000 ταξίδια σε 24.000 εργαζόμενους των νοσοκομείων αναφοράς κατά του COVID-19
Ένα ελάχιστο ευχαριστώ από όλους μας, σε όλους εσάς που κάνατε τα πάντα για να παραμείνουμε ασφαλείς, τονίζεται στο δελτίο τύπου της Aegean για την προσφορά προς τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία αναφοράς Covid-19
Ξεκινά η διαδικασία εγγραφής των δικαιούχων εργαζομένων στα νοσοκομεία αναφοράς COVID-19*, προκειμένου να λάβουν 48.000 εισιτήρια, προσφορά των  Miles+Bonus μελών της AEGEAN και της AEGEAN.
Κατά το μήνα Απρίλιο, 38.000 μέλη του προγράμματος τακτικών επιβατών της εταιρείας σε Ελλάδα και εξωτερικό, είπαν το δικό τους ευχαριστώ σε όλους εκείνους που φρόντισαν, καθ’ όλη τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, την υγεία όλων μας, δωρίζοντας όσα μίλια επιθυμούσαν από τον λογαριασμό τους.
Η AEGEAN, τριπλασίασε τα μίλια που συγκεντρώθηκαν με δικό της κόστος, με αποτέλεσμα 24.000 εργαζόμενοι των νοσοκομείων αναφοράς της χώρας να μπορούν να λάβουν μίλια, που αντιστοιχούν σε 2 εισιτήρια μετ’ επιστροφής για οποιοδήποτε προορισμό της Ελλάδας, ώστε να ταξιδέψουν όποτε το θελήσουν μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Οι δικαιούχοι καλούνται από αύριο (21/7/2020) να επισκεφθούν την ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα της AEGEAN (www.aegeanair.com) και να υποβάλλουν τα στοιχεία τους.
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής, που πρέπει να πραγματοποιηθεί έως τις 31 Ιουλίου, και την επαλήθευση των στοιχείων τους που θα ακολουθήσει, οι δικαιούχοι θα μπορούν να λάβουν μέσω του Προγράμματος Miles+Bonus της AEGEAN μίλια που αντιστοιχούν σε 2 εισιτήρια μετ’ επιστροφής και να προγραμματίσουν το ταξίδι τους, καταβάλλοντας μόνο τους φόρους.
Ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN, ανέφερε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μαζί με τα Miles+Bonus μέλη μας μπορούμε να προσφέρουμε 48.000 ταξίδια ξεκούρασης σε όλο το προσωπικό των νοσοκομείων αναφοράς και στα αγαπημένα τους πρόσωπα, ως ένα ελάχιστο ευχαριστώ για όλα όσα εκείνοι προσέφεραν το προηγούμενο διάστημα.
Ευχή μας είναι να μπορέσουν να ταξιδέψουν σε αγαπημένους τους προορισμούς και να απολαύσουν τις ομορφιές της χώρας μας.»
Ο Υπουργός Υγείας, κ. Βασίλης Κικίλιας, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την αεροπορική εταιρεία ΑEGEAN και τα μέλη του προγράμματος τακτικών επιβατών της, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο τιμούν το προσωπικό των Νοσοκομείων μας, που έδωσαν και δίνουν τη μάχη απέναντι στον κορωνοϊό.
Μια δωρεά που εκφράζει για μία ακόμη φορά το «ευχαριστώ» όλης της κοινωνίας μας και δείχνει την αγάπη και την εμπιστοσύνη με την οποία έχει αγκαλιάσει και ο ιδιωτικός τομέας, το Εθνικό Σύστημα Υγείας».

* Νοσοκομεία Αναφοράς COVID-19
Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία»,
Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός», Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν»,
Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο»,
Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ,
Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης,
Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο»,
Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας,
Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας,
Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγιά η Βοήθεια»,
Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων,
Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος»,
ΝΙΜΙΤΣ,
"Η Παμμακάριστος" Νοσοκομείο Θείας Πρόνοιας,
Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής "Η Αγία Βαρβάρα".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης