Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Protergia: «Να αφήνεις πίσω σου το πιο φωτεινό σου κομμάτι»

tags :
Γιάννης Αντετοκούνμπο και Protergia: «Να αφήνεις πίσω σου το πιο φωτεινό σου κομμάτι»
Στη νέα διαφημιστική καμπάνια της Protergia, o Γιάννης Αντετοκούνμπο παίρνει για πρώτη φορά έναν ρόλο όπου δεν είναι ο υπεράνθρωπος αθλητής που όλοι ξέρουμε
H Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας,«κάνει το αδύνατο να συμβεί».
Ζήτησε από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, έναν από τους κορυφαίους παίκτες στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, να κάνει το δικό του time-out και να βγει για λίγο έξω από τα γήπεδα.
Στη νέα διαφημιστική καμπάνια της Protergia, o Γιάννης Αντετοκούνμπο παίρνει για πρώτη φορά έναν ρόλο όπου δεν είναι ο υπεράνθρωπος αθλητής που όλοι ξέρουμε.
Είναι ένας νέος άνθρωπος που ανησυχεί για το μέλλον και θέλει πάνω από όλα να φροντίσει αυτό το μέλλον να είναι το καλύτερο δυνατό για όλους και φυσικά για την οικογένειά του.
Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας βρίσκει τον χρόνο για να σκεφτεί και να επαναπροσδιορίσει τις προτεραιότητές του.
Δίπλα στη φύση, δημιουργεί κάτι ουσιαστικό με τα χέρια του.
Image
Κάτι που έχει αξία να περάσει στην επόμενη γενιά. Και δεν είναι τόσο η κατασκευή που δείχνει το δρόμο προς το μέλλον, αλλά ο τρόπος σκέψης.
Ένα μέλλον για να είναι πραγματικά φωτεινό, πρέπει να είναι και φιλικό προς το περιβάλλον.
Γιατί το μέλλον της ενέργειας, είναι πλέον και το μέλλον όλων μας.
Η MYTILINEOS, μέσω της Protergia, δραστηριοποιείται στην προμήθεια Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου, προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, με περισσότερες από 250.000 παροχές σε ολόκληρη τη χώρα.
Ο εξελιγμένος τρόπος που η Protergia προσφέρει τα προϊόντα της δείχνει το μέλλον της ενέργειας και ανοίγει έναν καινούργιο δρόμο με νέες δυνατότητες για χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις.

Δείτε  το νέο διαφημιστικό της Protergia και ελάτε μαζί μας σε έναν δρόμο γεμάτο δυνατότητες όπου όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης