Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Epsilon Net: Συνεργάτης της Microsoft στην ελληνικοποίηση του D365 Business Central στο clou

tags :
Epsilon Net: Συνεργάτης της Microsoft στην ελληνικοποίηση του D365 Business Central στο clou

Η SaaS, ελληνικοποιημένη έκδοση συνδυάζει τα καινοτόμα χαρακτηριστικά μιας all-in-one λύσης, καλύπτοντας πλήρως το σύνολο των δραστηριοτήτων κάθε Mεγάλης και Mεσαίας επιχείρησης σε Ελλάδα και Κύπρο

H ελληνικοποίηση του Dynamics 365 Business Central στο cloud είναι πλέον διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από τον Όμιλο Epsilon Net.
Οπως επισημαίνει η εταιρία, η SaaS, ελληνικοποιημένη έκδοση συνδυάζει τα καινοτόμα χαρακτηριστικά μιας κορυφαίας διεθνώς all-in-one λύσης με την εκτεταμένη εμπειρία του Ομίλου Epsilon Net στις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς, καλύπτοντας πλήρως το σύνολο των δραστηριοτήτων κάθε Mεγάλης και Mεσαίας επιχείρησης σε Ελλάδα και Κύπρο, απόλυτα προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της ελληνικής νομοθεσίας.
Μέσω της πλούσιας λειτουργικότητας που παρέχει η ελληνικοποίηση της Data Communication, μέλους του Ομίλου Epsilon Net, η λύση εγγυάται στις επιχειρήσεις:
i) πλήρη εναρμόνιση με την πλατφόρμα myDATA, τα ηλεκτρονικά βιβλία ΑΑΔΕ, τα Ε.Λ.Π, τα IFRS και τη φορολογική νομοθεσία
ii) αύξηση της παραγωγικότητας των χρηστών μέσω πληθώρας λειτουργιών, μοναδικών για τις ελληνικές επιχειρήσεις,
iii) βελτιστοποίηση της λειτουργίας τους καταργώντας μεμονωμένα συστήματα που δεν επικοινωνούν μεταξύ τους
iv) λήψη στρατηγικών αποφάσεων με πρωτοποριακή ΒΙ ανάλυση δεδομένων
v) μετάβαση στις νεότερες εκδόσεις Microsoft με μειωμένο κόστος, καθώς και σημαντική εξοικονόμηση χρόνου από τη γρήγορη εγκατάσταση της εφαρμογής.
Η Microsoft πιστοποίησε από την πρώτη στιγμή τα υψηλά τεχνικά πρότυπα της λύσης, καθώς και το πλήρες φάσμα των καινοτόμων εργαλείων που την απαρτίζουν, ενώ την προωθεί μέσω του Microsoft Appsource.
Είναι αξιοσημείωτο, ότι η λειτουργικότητα InnovEra της Data Communication πιστοποιείται ήδη από το 2007 από τη Microsoft για την αρτιότητα της τεχνικής της υλοποίησης.
Η εξειδικευμένη τεχνογνωσία του Ομίλου Epsilon Net και η έμπειρη επιστημονική ομάδα του αποτελούν το επιστέγασμα της εγκυρότητάς της.
Ο κ. Ιωάννης Μίχος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Epsilon Net, δήλωσε: «Ο Όμιλος Epsilon Net αποτελεί τον στρατηγικό συνεργάτη όλων των επιχειρήσεων που επιθυμούν το επόμενο βήμα στον ψηφιακό τους μετασχηματισμό.
Είμαστε ενθουσιασμένοι που πιστοποιηθήκαμε πρώτοι στην ελληνική αγορά και διαθέτουμε την ελληνικοποίηση της διεθνούς αναγνωρισμένης SaaS ERP λύσης, Dynamics 365 Business Central, στο cloud. Απόλυτα προσαρμοσμένη στην ελληνική νομοθεσία, ανταποκρίνεται πλήρως στα κορυφαία πρότυπα που η Microsoft έχει θέσει, προσφέροντας μέγιστη ευελιξία και ασφάλεια. Τη λύση μας ήδη εμπιστεύονται περισσότερες από 200 επιχειρήσεις στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης ψηφιακής τους αναβάθμισης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης