Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

ΙΑΣΩ: Δωρεάν εργαστηριακός έλεγχος και δωρεάν επίσκεψη σε Αιματολόγο κατόπιν ενδείξεων για τη διάγνωση Μεσογειακής Αναιμίας

tags :
ΙΑΣΩ: Δωρεάν εργαστηριακός έλεγχος και δωρεάν επίσκεψη σε Αιματολόγο κατόπιν ενδείξεων για τη διάγνωση Μεσογειακής Αναιμίας
Το ΙΑΣΩ προσφέρει δωρεάν έναν πλήρη εργαστηριακό έλεγχο για τη διερεύνηση μορφών μεσογειακής αναιμίας
Το ΙΑΣΩ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μεσογειακής Αναιμίας και με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σχετικά με τα προβλήματα των ανθρώπων που νοσούν, προσφέρει δωρεάν έναν πλήρη εργαστηριακό έλεγχο για τη διερεύνηση μορφών μεσογειακής αναιμίας.
Ο εργαστηριακός έλεγχος περιλαμβάνει:
• Γενική Αίματος
• Σίδηρο
• Φερριτίνη
• Ηλεκτροφόρηση αιμοσφαιρίνης
Σε όσους εξεταζόμενους εμφανίζεται απόκλιση στις φυσιολογικές τιμές της εξέτασης για την ηλεκτροφόρηση αιμοσφαιρίνης, παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν συμβουλευτικής από Ειδικό Αιματολόγο (κατόπιν ραντεβού).
Η προσφορά ισχύει έως τη Δευτέρα 31/5/2021. Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στο νέο Τμήμα Check - Up του ΙΑΣΩ. Τηλέφωνο για πληροφορίες και ραντεβού: 210 6383090-1 (Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 08:00 – 15:00).
Η μεσογειακή αναιμία ή θαλασσαιμία είναι μία κληρονομική πάθηση, μεταδίδεται από τους γονείς, κατά την οποία ο οργανισμός δε μπορεί να συνθέσει μόνος του τις αλυσίδες της αιμοσφαιρίνης, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη μεταφορά οξυγόνου.
Η έγκαιρη διάγνωση είναι σημαντική για την θεραπευτική προσέγγιση και τη διενέργεια του κατάλληλου προγεννητικού ελέγχου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης