Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Στην αγορά του Μπαχρέιν η ελληνική Mozzarella και Burrata απο την Οικογένεια Μπέκα

tags :
Στην αγορά του Μπαχρέιν η ελληνική Mozzarella και Burrata απο την Οικογένεια Μπέκα
Στην αγορά του Μπαχρέιν η ελληνική Mozzarella

Την πρώτη της παρουσία στην αγορά της Μέσης Ανατολής μετρά εδώ και μερικές ημέρες η Οικογένεια Μπέκα.
Η πρότυπη τυροκομική μονάδα που παράγει προϊόντα απο βουβαλινό γάλα εξάγει πλέον στο Μπαχρέιν την ελληνική Mozzarella και την ελληνική Burrata.
Δύο μαλακά λευκά τυριά εκλεκτής γεύσης και ποιότητας που παράγονται στις εγκαταστάσεις της “Οικογένειας Μπέκα” στην Σίνδο Θεσσαλονίκης απο βουβαλινό γάλα, το οποίο συλλέγεται απο τους παραγωγούς της Κερκίνης.
Είναι η πρώτη παρουσία της εταιρίας στην Μέση Ανατολή, ενώ αξίζει να σημειωθεί οτι εξάγει προϊόντα ήδη σε Γερμανία, Βέλγιο και Ηνωμένο Βασίλειο.
“Κάνουμε βήματα σταθερά και στοχευμένα στον τομέα των εξαγωγών. Η επέκτασή μας στην αγορά του Μπαχρέιν, σε συνεργασία με την τοπική Agora Foods, ήταν ένας στόχος που υλοποιήθηκε και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτό!
Οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής γνωρίζουν, πλέον, την ελληνική Mozzarella και την ελληνική burrata. Σιγά σιγά θα γνωρίσουν όλα τα προϊόντα μας που φέρουν την ελληνική σφραγίδα ποιότητας” αναφέρει σε δηλώσεις του ο ιδρυτής της εταιρίας Γιάννης Μπέκας.
Αξίζει να σημειωθεί οτι η “Οικογένεια Μπέκα” παράγει μια σειρά απο κωδικούς βασισμένους στο βουβαλινό γάλα, όπως: Βούτυρο, Γιαούρτι ελαφρύ και βουβαλινό, Ημίσκληρο τυρί, Λευκό τυρί, Γραβιέρα, Αριάνι απο βουβαλινό γάλα, Κεφίρ, καθώς και παραδοσιακά επιδόρπια όπως Πολίτικο Κεσκιούλ, Καζάν Ντι Πι, Ρυζόγαλο, Κρέμα Βανίλια και Σοκολάτα, καθώς και παγωτά βασισμένα στο βουβαλινό γάλα.
Προϊόντα που ξεχωρίζουν για την πλούσια γεύση τους και την διατροφική τους αξία!
Τα προϊόντα της “Οικογένειας Μπέκα” κυκλοφορούν σε όλη την Ελλάδα, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα εστίασης. Περισσότερες πληροφορίες και Online παραγγελίες στο στο www.oikogeneiampeka.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης