Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Επετειακό GOLD από τον Καναδά για την E - LA - WON

tags :
Επετειακό GOLD από τον Καναδά για την E - LA - WON
Επετειακό GOLD από τον Καναδά για την E - LA - WON

Από τη Βόρεια Αμερική και από τη δεύτερη μεγαλύτερη σε έκταση χώρα του πλανήτη, με κατάταξη στο νούμερο 2 στην "Αμερικανική Έκθεση Ειδήσεων και Κόσμου" για την καταγραφή των καλύτερων χωρών για το 2020, νούμερο 3 στην κατάταξη Open for Business" της ίδιας έκδοσης και νούμερο 6 στην τελευταία λίστα Forbes Best Countries for Business, ο Καναδάς είναι μια χώρα που οι εταιρείες ελαιολάδου θα πρέπει να έχουν τον προσανατολισμό τους.
Η 83η βράβευση για την E-LA-WON έρχεται από τη μακρινή αυτή χώρα και σύμφωνα με το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου οι εισαγωγές (ελαιολάδου) στον Καναδά έχουν αυξηθεί σημαντικά από το 2005.
Τα Canadian Awards 2021 θεωρούνται κάτι περισσότερο από τυπικά βραβεία, γιατί η λέξη "Canada" από μόνο του είναι ένα παγκόσμιο εμπορικό brand.
Το χρυσό μετάλλειο αφορά την Επετειακή - Συλλεκτική φιάλη Αγριελιάς -Μποτσικολιάς που κυκλοφορεί σε περιορισμένες φιάλες και εκδόθηκε για να τιμήσει την Ελληνική Επανάσταση 1821-2021.
Έχει αποσταλεί σε εξέχουσες προσωπικότητες στην Ελλάδα αλλά και στην ομογένεια και μέρος των εσόδων δίνονται στο "Σύλλογο Λάμψη" για τον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου.
Όπως αναφέρει ο C.E.O. της E-LA-WON, κος Ιωάννης Καμπούρης, «Το συγκεκριμένο blend ελαιολάδου είναι αποτέλεσμα μακράς εμπειρίας και τεχνογνωσίας, ευθύνης και σεβασμού για τον άνθρωπο-καταναλωτή, το περιβάλλον και τη φύση. Αυθεντική γεύση, νόστιμη εμπειρία, απαραίτητο για την υγιεινή διατροφή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης