Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη: Χρυσός Πρωταγωνιστής της Ελληνικής Οικονομίας για τη δεκαετία 2010-2020

Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη: Χρυσός Πρωταγωνιστής της Ελληνικής Οικονομίας για τη δεκαετία 2010-2020
Με διπλή διάκριση «Greek Business Champion» και «Solidarity Excellence Award»

Δύο ακόμα αξιοσημείωτες βραβεύσεις ενισχύουν τη θέση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΘΕΟΝΗ στην κορυφή!
Το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον κόσμο, με 34 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας και Γεύσης, τιμήθηκε με διπλή διάκριση στον θεσμό «Χρυσοί Πρωταγωνιστές της Δεκαετίας 2010-2020», τη Δευτέρα 19 Ιουλίου.
Η ΘΕΟΝΗ Α.Ε. αναδείχτηκε πρωταγωνίστρια εταιρία που ξεχώρισε για τις οικονομικές της επιδόσεις τη δεκαετία 2010-2020, λαμβάνοντας το βραβείο «Greek Business Champion» ενώ παρέλαβε και την τιμητική διάκριση «Solidarity Εxcellence Award», για την προσήλωση της εταιρίας στην αξία της ανθρώπινης ζωής και την έμπρακτη αλληλεγγύη που επέδειξε απέναντι στην κοινωνία με την εμφάνιση της πανδημίας Covid-19.
Ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της ΘΕΟΝΗ Α.Ε., κ. Δημήτρης Τσέλιος, δήλωσε: «Μέσα σε λίγα χρόνια, η ΘΕΟΝΗ Α.Ε. κατάφερε να αναδειχτεί σε ένα υπολογίσιμο, υγιές κομμάτι του Ελληνικού επιχειρείν.
Η πορεία μας και η συγκεκριμένη βράβευση αποτελούν μια σπουδαία συλλογική κατάκτηση. Δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να επιχειρούμε με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη και την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων, που αναδεικνύουν την Ελληνική παρουσία και στο διεθνές στερέωμα».

tselios.JPG
Τα δύο βραβεία παρέλαβε ο κ. Νίκος Κωστόπουλος, Οικονομικός & Διοικητικός Διευθυντής της ΘΕΟΝΗ Α.Ε., σημειώνοντας: «Η πορεία της ΘΕΟΝΗ Α.Ε. μας γεμίζει ικανοποίηση και η αγάπη του κόσμου ενισχύει την παρουσία μας στο Ελληνικό επιχειρείν».

kostopoulos.JPG
Ως «Greek Business Champions» επιβραβεύονται οι επιχειρήσεις που κατάφεραν να αυξήσουν ταυτόχρονα τον κύκλο εργασιών (πωλήσεις) και τα κέρδη προ φόρων τους πάνω από 50% συγκρίνοντας την οικονομική χρήση του 2010 με εκείνη του 2019, με το ΘΕΟΝΗ να συγκαταλέγεται στους Άριστους της Ελληνικής Οικονομίας.
Η λαμπερή Τελετή Απονομής του ετήσιου θεσμού «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ», διοργανώθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά από τη Direction Business Network.
Τα βραβεία απονέμονται με βάση τις επίσημες οικονομικές καταστάσεις των ισχυρότερων Ελληνικών εταιριών. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

ΘΕΟΝΗ Α.Ε.

Η εταιρεία ΘΕΟΝΗ Α.Ε. εισέρχεται δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013 με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το οποίο εμφιαλώνεται σε μια υπερσύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης, με έδρα το χωριό Βατσουνιά, στο Μουζάκι του νομού Καρδίτσας. Με γνώμονα την παροχή ενός ποιοτικού προϊόντος, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, βασικός στόχος και σταθερή επιδίωξή της είναι η βιώσιμη ανάπτυξη, η επίτευξη αειφορίας και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Νέες επενδύσεις έχουν αυξήσει την παραγωγική δυνατότητα της εταιρείας, ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση και έχουν δημιουργήσει νέες προοπτικές για την επέκταση του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ είναι το πιο βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον Κόσμο, έχοντας συγκεντρώσει 34 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας & Γεύσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης