Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Αλευροβιομηχανία Μύλοι Δάκου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής και Άρτου

tags :
Η Αλευροβιομηχανία Μύλοι Δάκου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής και Άρτου
Η Αλευροβιομηχανία Μύλοι Δάκου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής και Άρτου

Τη διπλή, Παγκόσμια Ημέρα: Διατροφής και Άρτου στις 16 Οκτωβρίου γιορτάζει η Αλευροβιομηχανία Μύλοι Δάκου πραγματοποιώντας δράσεις για τον σύγχρονο άνθρωπο.
Ειδικότερα, σε συνεργασία με την αγαπημένη και καταξιωμένη executive chef Ντίνα Νικολάου, η οποία επιλέγει ως βασική πρώτη ύλη στις συνταγές τα άλευρα της Μύλοι Δάκου, η εταιρία πραγματοποιεί διαγωνισμό στους λογαριασμούς της στα social media προσφέροντας συσκευασίες αλεύρων για όλη την οικογένεια.
Το τρέχον διάστημα πραγματοποιούνται παράλληλα διαγωνισμοί με προσφορά αλεύρων από τη Μύλοι Δάκου στην προσωπική σελίδα του ταλαντούχου executive chef Κυριάκου Μελά στα social media αλλά και σε συνεργασία με το Κids Cooking Club, την 1η Επίσημη Σχολή Μαγειρικής για παιδιά στην Ευρώπη, που ενθαρρύνει τη δημιουργικότητά τους μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα διατροφικής αγωγής, με δράσεις μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Μέσω των διαγωνισμών, οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν 3 από τα προϊόντα της Μύλοι Δάκου, το αλεύρι για όλες τις χρήσεις, το κίτρινο αλεύρι και το αλεύρι ολικής άλεσης για να δημιουργήσουν μοναδικές αλμυρές και γλυκιές συνταγές.
Επιπλέον, η Μύλοι Δάκου, έχει προγραμματίσει την αποστολή αλεύρων προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ωρωπού και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαραθώνα ώστε να καλύψει ορισμένες από τις άμεσες ανάγκες των συνανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη.
Για τη Μύλοι Δάκου η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο αποτελεί σταθερή προτεραιότητα ενώ εντείνει τις δράσεις που υλοποιεί καθημερινά συνεισφέροντας σε όσο το δυνατόν περισσότερους οργανισμούς.
Τέλος, ως σταθερός χορηγός στηρίζει και τις εκδηλώσεις του Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Άρτου εστιάζοντας στην ενημέρωση μικρών και μεγάλων για την ιστορία του ψωμιού και τη σημασία κατανάλωσης στην καθημερινή διατροφή.
Αξίζει, να σημειωθεί ότι η Μύλοι Δάκου αποτελεί σταθερό χορηγό του Μουσείου, συνδέοντας το όνομά της με τις παραδοσιακές αξίες του ζυμώματος και της ιστορίας του άρτου ανά τον κόσμο.

www.bankinngews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης