Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών αφορμή για όμορφες δράσεις από τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ

tags :
Η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών αφορμή για όμορφες δράσεις από τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ
Η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών αφορμή για όμορφες δράσεις από τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ γιορτάζει με ευφάνταστους τρόπους την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών που έχει καθιερωθεί τις τελευταίες δεκαετίες την 25η Οκτωβρίου.
Ειδικότερα, η ΗΛΙΟΣ βρίσκεται κοντά σε μικρούς και μεγάλους και εντείνει τις δράσεις ενημέρωσης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών.
Στο πλαίσιο των συνεργασιών της, γνωρίζει σε όλο και περισσότερα παιδιά τα Ζυμαρικά «ΗΡΑΚΛΗΣ – ΟΙ 12 ΆΘΛΟΙ», που μέσα από το οικογενειακό γεύμα «αφηγούνται» τη ζωή και τους άθλους του πρώτου υπερήρωα.
Παράλληλα, πραγματοποιεί δειγματοδιανομές των προϊόντων της «ΗΡΑΚΛΗΣ – ΟΙ 12 ΆΘΛΟΙ» και Ζωάκια ολικής, σε ηλεκτρονικά καταστήματα με τα οποία συνεργάζεται, ώστε να μεταδώσει στα παιδιά μέσα από τις μοναδικές παιδικές σειρές ζυμαρικών της, ότι κάθε γεύμα μπορεί να μετατραπεί σε παιχνίδι και διασκέδαση με τα αγαπημένα Ζωάκια ολικής, τα Ζυμαρικά «ΗΡΑΚΛΗΣ – ΟΙ 12 ΆΘΛΟΙ» και όλα τα εκλεκτά προϊόντα της.
Επιπλέον, η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ θα γιορτάσει την παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών και με μοναδικές προσφορές σε συνεργαζόμενα καταστήματα, αλλά και με 5 πλούσιους διαγωνισμούς στα social media και σε τηλεοπτικά κανάλια.
Συγκεκριμένα, στις σελίδες της καταξιωμένης executive chef Ντίνας Νικολάου, του Κids Cooking Club, της 1ης Επίσημης Σχολής Μαγειρικής για παιδιά στην Ευρώπη, του ταλαντούχου executive chef Κυριάκου Μελά, αλλά και εξειδικευμένων μέσων που εστιάζουν σε θέματα διατροφής, η ΗΛΙΟΣ θα προσφέρει τα μοναδικά, γευστικά ζυμαρικά της. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ΗΛΙΟΣ στις 24 και στις 25 Οκτωβρίου θα έχει παρουσία σε τηλεοπτικές εκπομπές μαγειρικής προσφέροντας τα νόστιμα ζυμαρικά της στο κοινό μέσα από την εκπομπή της executive chef Ντίνας Νικολάου και του executive chef Κυριάκου Μελά. Παράλληλα, τα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ θα πρωταγωνιστήσουν στις συνταγές του chef Βαλάντη Γαβράνη και της chef Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στις 24 και 25 Οκτωβρίου αντίστοιχα.
Εδώ και 90 χρόνια, η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ βρίσκεται στο οικογενειακό τραπέζι και κερδίζει τη σταθερή προτίμηση του κοινού χάρη στα ποιοτικά και γευστικά ζυμαρικά της, που καλύπτουν κάθε σύγχρονη διατροφική ανάγκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης