Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Δωρεά 3 απινιδωτών στο δήμο Δελφών από το Metropolitan Hospital

Δωρεά 3 απινιδωτών στο δήμο Δελφών από το Metropolitan Hospital
Από την πλευρά του δήμου, την παραλαβή έκανε στο δημαρχείο Γαλαξιδίου ο Αντιδήμαρχος - υπεύθυνος αθλητισμού κ. Ευθύμιος Γρίβας

Σε μία ακόμα ενέργεια που δείχνει πόσο στηρίζει την υγεία, τον αθλητισμό και τη ζωή προχώρησε το Metropolitan Hospital.
Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, δώρισε στο δήμο Δελφών τρεις απινιδωτές, τρία μηχανήματα που όταν και όπου χρειαστεί σώζουν ζωές, προκειμένου να εγκατασταθούν σε ισάριθμες αθλητικές δομές του εν λόγω δήμου.
Από την πλευρά του δήμου, την παραλαβή έκανε στο δημαρχείο Γαλαξιδίου ο Αντιδήμαρχος - υπεύθυνος αθλητισμού κ. Ευθύμιος Γρίβας, ο οποίος στην ομιλία του απέδωσε τα εύσημα στο Θεραπευτήριο για την τόσο σημαντική, για την ανθρώπινη ζωή, συνεισφορά του.
Tην παράδοση έκανε ο εμπορικός διευθυντής του Νοσοκομείου κ. Δημήτριος Βαλμάς, ο οποίος τόνισε ότι το Metropolitan Hospital, το οποίο είναι και επίσημος ιατρικός υποστηρικτής των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και στίβου (ΣΕΓΑΣ), καθώς και της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού, δεσμεύεται να συνεχίσει να συνεισφέρει στην καλή υγεία του κοινωνικού συνόλου, στο πλαίσιο ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που διέπουν τη φιλοσοφία του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης