Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η E - LA - WON στο μεγάλο ραντεβού του Μιλάνου

tags :
Η E - LA - WON στο μεγάλο ραντεβού του Μιλάνου
Η E-LA-WON στο μεγάλο ραντεβού του Μιλάνου

Στη μεγάλη συνάντηση τροφίμων και ποτών, TuttoFood 2021 στο Μιλάνο, έδωσαν ραντεβού οι ελληνικές επιχειρήσεις έτοιμες να ξεκλειδώσουν καινούργιες αγορές.
Με έντονη την παρουσία διεθνών εκθετών, με εμπορικούς επισκέπτες, με αρκετά business meetings, με bloggers, δημοσιογράφους, γεύσεις και ουσιαστικές εκδηλώσεις ικανοποιήθηκε η «δίψα» για φυσική παρουσία και άμεση επικοινωνία.
Η E-LA-WON με φρέσκο ελαιόλαδο, ωραίο packaging και εξαιρετικό design είχε παρουσία λανσάροντας νέα συσκευασία για το Premium ελαιόλαδο των 500ml, νέα φιάλη για το αγουρόλαδό της Green Fresh και το εξαιρετικό «Βιβλίο χειροποίητων σαπουνιών» προσφέροντας και αναβαθμίζοντας με εξωτικά αρώματα τη σειρά σαπουνιών της – ενεργού άνθρακα με λεβάντα, μελιού με κηρήθρα και το ανεπανάληπτο σανταλόξυλο – έτοιμα για τα επιχειρηματικά δώρα.
Όπως δήλωσε ο CEO της εταιρείας, κος Ιωάννης Καμπούρης, «με την επαναλειτουργία των Διεθνών Εκθέσεων γίνεται μία επανεκκίνηση της παγκόσμιας αγοράς τροφίμων.
Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί μία νέα δυναμική αρχή στον εμπορικό κόσμο.
Η E-LA-WON στην TuttoFood κέρδισε τις εντυπώσεις με τις συσκευασίες, τις βραβεύσεις και την αισθητική, όπου κέντρισε το ενδιαφέρον της επιχειρηματικής κοινότητας που ενδιαφέρεται για Premium προϊόντα υψηλής αισθητικής».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης