Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Halloween Party με το MY RADIO 104.6 στο The BIG BAD WOLF Χαλανδρίου

tags :
Halloween Party με το  MY RADIO 104.6 στο The BIG BAD WOLF Χαλανδρίου

Halloween Party με το MY RADIO 104.6 στο The BIG BAD WOLF Χαλανδρίου

Το Σάββατο 23/10 σε μία Halloween ατμόσφαιρα από τις 12μμ. έως τις 3μμ. πραγματοποιήθηκε το 1ο Live Radio Party του My Radio 104,6 στο εστιατόριο ταχείας εξυπηρέτησης The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar στον πεζόδρομο του Χαλανδρίου (Ηρακλείου 6).
Την εκκίνηση του Halloween Party έδωσε η οικοδέσποινα, η ανεπανάληπτη Κατερίνα Ζαρίφη, δηλώνοντας πως «πάντα ήμασταν με τον Μεγάλο Κακό Λύκο».
Με το πηγαίο χιούμορ της και τις ωραίες μουσικές κράτησε συντροφιά τόσο στους ακροατές, όσο και στους παρευρισκόμενους.
Το παρόν έδωσε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις CSR δραστηριότητες της αλυσίδας The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar.
Οι καλεσμένοι και όσοι βρέθηκαν στο The Big Bad Wolf Souvlaki & Burger Bar Χαλανδρίου γεύτηκαν πλούσιες ποικιλίες σε μερίδες, σουβλάκια, burgers και club sandwich.
Το εξυπηρετικό προσωπικό της αλυσίδας φρόντιζε συνεχώς όλοι οι παρευρισκόμενοι του Halloween party να απολαμβάνουν την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία υπό τους ήχους των μουσικών επιλογών του My Radio 104.6.
Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε o Χάρης Χρονόπουλος που μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη απογείωσαν τη διάθεση στα ύψη!
Το μικρόφωνο πήρε και ο Σταμάτης Din Dan Done, ο οποίος αναφέρθηκε στην αγάπη που τρέφει για τις νοστιμιές του Λύκου.
Η Κατερίνα Ζαρίφη αφού ευχαρίστησε το The Big Bad Wolf Χαλανδρίου και τους εργαζόμενους του για τη φιλοξενία, προανήγγειλε ότι θα ακολουθήσουν και άλλα Live Radio shows.
Στο τέλος της διοργάνωσης η αλυσίδα The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar προσέφερε σε 5 τυχερούς γεύματα συνολικής αξίας 500€, ενώ κληρώθηκαν και παραδόθηκαν σε 20 νικητές 20 κιβώτια μπύρας Μύθος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης