Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Το Άσυλο Ανιάτων ενισχύεται με δωρεά του Ομίλου ΙΑΣΩ

tags :
Το Άσυλο Ανιάτων ενισχύεται με δωρεά του Ομίλου ΙΑΣΩ
Το Άσυλο Ανιάτων ενισχύεται με δωρεά του Ομίλου ΙΑΣΩ

Σε μία σημαντική δωρεά προς το Άσυλο Ανιάτων προχώρησε ο Όμιλος ΙΑΣΩ, ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους υγείας στην Ελλάδα.
Με στόχο την αναβάθμιση της φροντίδας των περιθαλπόμενων, ο Όμιλος ΙΑΣΩ βρέθηκε δίπλα μας, προσφέροντας ξενοδοχειακό εξοπλισμό που περιλαμβάνει ηλεκτρικά κρεβάτια, κομοδίνα, νοσοκομειακά τρόλεϊ νοσηλευτών και κουρτίνες για να καλυφθούν οι ανάγκες μιας πτέρυγας του Νοσηλευτηρίου του Ιδρύματος.
Η παράδοση της δωρεάς πραγματοποιήθηκε σε ζεστό και χαρούμενο κλίμα την Τρίτη, 26 Οκτωβρίου στο χώρο του Ασύλου στην Κυψέλη από εκπροσώπους του Ομίλου ΙΑΣΩ, οι οποίοι αγκάλιασαν την οικογένεια του Ασύλου και γνώρισαν από κοντά την κα. Βάσω, μία εκ των περιθαλπόμενων. Άλλη μία μεγάλη εταιρεία στέκεται αρωγός στο κοινωνικό έργο που επιτελεί το Άσυλο Ανιάτων με αίσθημα ευαισθησίας, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας φροντίδας των περιθαλπόμενων και στηρίζοντας την προσπάθειά του να προσφέρει τις μέγιστες δυνατές ιατρικές υπηρεσίες.
«Ο εξοπλισμός που λάβαμε από τον Όμιλο ΙΑΣΩ είναι ανεκτίμητης αξίας για τη λειτουργία του Ασύλου Ανιάτων.
Η δωρεά θα ενισχύσει και θα αναβαθμίσει τον εξοπλισμό που διαθέτουμε, βελτιώνοντας παράλληλα τις υπηρεσίες που παρέχουμε.
Επιπλέον, μας δίνει τη δυνατότητα να φροντίζουμε ακόμα περισσότερα άτομα με αναπηρία.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γεώργιο Σταματίου, Πρόεδρο Δ.Σ. του Ομίλου ΙΑΣΩ, την κα. Χριστίνα Ταμπουρέα, Γενική Εμπορική Διευθύντρια Ομίλου ΙΑΣΩ, την κα. Νάνσυ Χριστοπούλου, Head of CSR & Communication of the Group, τον κ. Ιωάννη Ανδρούτσο, Διευθυντή Οικονομικού Προγραμματισμού του Ομίλου, την κα. Έλενα Βιτάλη, Διευθύντρια Ξενοδοχειακών & Υποστηρικτικών Υπηρεσιών ΙΑΣΩ, την κα. Αθανασία Βενιέρη, Προϊσταμένη Επιμέλειας ΙΑΣΩ, καθώς και τα μέλη Δ.Σ. του Ομίλου, για την απόφασή τους να συμβάλουν στον σκοπό του Ασύλου που δεν είναι άλλος από τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ΑμεΑ», δήλωσε η κα Ιωάννα Ηλιάδη, Πρόεδρος του Ασύλου Ανιάτων.
«Ο Όμιλος ΙΑΣΩ με το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «δίπλα σας» βρέθηκε στο Άσυλο Ανιάτων, το πιο ιστορικό κτίριο με το επιβλητικό οίκημα και τον μεγάλο κήπο.
Οι άνθρωποι του Ασύλου μας αγκάλιασαν, μας έβαλαν στην οικογένειά τους και γνωρίσαμε την περιθαλπόμενη κα. Βάσω.
Προσφέραμε ξενοδοχειακό εξοπλισμό, θέλοντας να δώσουμε τη δική μας πινελιά στα δωμάτια αυτής της μεγάλης οικογένειας των 140 ατόμων. Είμαστε δίπλα σας για να συμβάλλουμε με κάθε δυνατό τρόπο στο έργο σας», δήλωσε η κα Νάνσυ Χριστοπούλου, Head of CSR & Communication of the Group, Ομίλου ΙΑΣΩ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης