Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

H MetLife προσφέρει δωρεάν τη δυνατότητα ελέγχου του Κινδύνου Ανάπτυξης και Επιπλοκών Διαβήτη, σε συνεργασία με το Metropolitan Hospital

tags :
H MetLife προσφέρει δωρεάν τη δυνατότητα ελέγχου του Κινδύνου Ανάπτυξης και Επιπλοκών Διαβήτη, σε συνεργασία με το Metropolitan Hospital

Η φροντίδα της υγείας ξεκινά από την πρόληψη!

Ο Σακχαρώδης Διαβήτης, αποτελεί μια ολοένα αυξανόμενη απειλή για την παγκόσμια υγεία, ενώ ιδιαίτερα σημαντική είναι η επίπτωση της νόσου και στη χώρα μας. Εκτιμάται ότι το 15% του πληθυσμού της χώρας πάσχει από Σακχαρώδη Διαβήτη και το 30% βρίσκεται σε προ-διαβητικό στάδιο.
Ωστόσο, η έγκαιρη διάγνωση της νόσου είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για τη σωστή της αντιμετώπιση. Ο διαβήτης έχει αρκετά συμπτώματα, τα οποία θα μπορούσαν να μας προειδοποιήσουν για τη νόσο. Συχνά, όμως, είναι τόσο ήπια, που δεν τα παρατηρούμε έγκαιρα. Τώρα μπορούμε να γνωρίζουμε.
Η MetLife συνεργάζεται με το κορυφαίο Διαβητολογικό Κέντρο του Metropolitan Hospital και προσφέρει τη δυνατότητα για δωρεάν online test  ανίχνευσης κινδύνου για την εμφάνιση διαβήτη, ή για την εκτίμηση διαβήτη – σε περίπτωση που υπάρχει ήδη διάγνωση.
Αν το αποτέλεσμα του τεστ περιέχει ενδείξεις υψηλού κινδύνου, η MetLife υποστηρίζει και τα επόμενα βήματα, εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα δωρεάν συμβουλευτικής, καθώς και τη δυνατότητα παρακολούθησης της ασθένειας σε ειδικές τιμές, με προνομιακά πακέτα για διαβητολογικό έλεγχο και καρδιομεταβολική παρακολούθηση.
Ο Νοέμβριος είναι μήνας ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και επαγρύπνησης για το Διαβήτη. Με τη βοήθεια της MetLife μπορούμε να κάνουμε μια σημαντική κίνηση πρόληψης και προστασίας ενάντια στη νόσο.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα https://www.metlife.gr/abc/abc-benefits/special-benefits/.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης