Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

ΑΔΜΗΕ: 600 χιλ. ευρώ για αποκατάσταση στον πυρόπληκτο δήμο Διονύσου

tags :
ΑΔΜΗΕ: 600 χιλ. ευρώ για αποκατάσταση στον πυρόπληκτο δήμο Διονύσου

Μέσα από έργα που συνδράμουν έμπρακτα στην επούλωση της Βορειοανατολικής Αττικής, ο Διαχειριστής αυξάνει το ποσό που έχει διαθέσει σε δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης εντός του 2021, σε 1,2 εκατ. ευρώ, αναφέρει ανακοίνωση.

Ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) στηρίζει τον πυρόπληκτο Δήμο Διονύσου μέσω του θεσμού του αναδόχου αποκατάστασης και αναδάσωσης, με το ποσό των 600.000 ευρώ.

Η έγκριση της αναδοχής από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανοίγει τον δρόμο για την αποκατάσταση δασικών εκτάσεων καθώς και την υλοποίηση αντιδιαβρωτικών και αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή του Κρυονερίου, που κρίνονται απαραίτητα ενόψει της χειμερινής περιόδου.
Μέσα από έργα που συνδράμουν έμπρακτα στην επούλωση της Βορειοανατολικής Αττικής, ο Διαχειριστής αυξάνει το ποσό που έχει διαθέσει σε δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης εντός του 2021, σε 1,2 εκατ. ευρώ.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ Μάνος Μανουσάκης, δήλωσε σχετικά:«Ο Διαχειριστής στέκεται αρωγός στην εθνική προσπάθεια αποκατάστασης του φυσικού πλούτου που απώλεσε η χώρα κατά τις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού και απείλησαν την “καρδιά” του ενεργειακού μας συστήματος, στο Κρυονέρι.
Σε αυτό το πλαίσιο, αναλάβαμε την πρωτοβουλία για την αναδάσωση και αντιπλημμυρική θωράκιση των καμένων εκτάσεων του Δήμου Διονύσου. Παράλληλα με τον εκσυγχρονισμό του Συστήματος Μεταφοράς για την αντιμετώπιση της κλιματικής απειλής, ο ΑΔΜΗΕ στέκεται στο πλευρό όλων όσων δοκιμάζονται από τις συνέπειες της πρωτοφανούς οικολογικής καταστροφής».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης