Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Επεκτείνεται στην πόλη των Χανίων η Wolt

tags :
Επεκτείνεται στην πόλη των Χανίων η Wolt

Η πόλη των Χανίων είναι η 5η πόλη στην οποία η Wolt εγκαινιάζει τη λειτουργία της εντός του 2021, έπειτα από το Ηράκλειο, τη Λάρισα, την Πάτρα και το Βόλο

Συνεχίζεται η γεωγραφική επέκταση της Wolt, με τα Χανιά να αποτελούν τη νέα πόλη στην οποία είναι διαθέσιμη η μοναδική εμπειρία της εφαρμογής online delivery, ενώ παράλληλα προχωράει με ταχείς ρυθμούς η ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της εφαρμογής με νέες κατηγορίες προϊόντων.
Η πόλη των Χανίων είναι η 5η πόλη στην οποία η Wolt εγκαινιάζει τη λειτουργία της εντός του 2021, έπειτα από το Ηράκλειο, τη Λάρισα, την Πάτρα και το Βόλο.

«Με μεγάλη χαρά εγκαινιάζουμε τη λειτουργία της Wolt στα Χανιά» δήλωσε ο Δημήτρης Καρέλος, γενικός διευθυντής της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα και πρόσθεσε ότι «Η οικογένεια της Wolt μεγαλώνει με ταχείς ρυθμούς στην Ελλάδα, με ολοένα και περισσότερους πελάτες στις πόλεις που δραστηριοποιούμαστε να απολαμβάνουν τα μοναδικά προνόμια και οφέλη της Wolt. Στη Wolt κάνουμε τη διαδικασία ανακάλυψης και διανομής φαγητού, καθώς και άλλων προϊόντων πιο εύκολη από ποτέ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης