Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Eurocert δίπλα στους υποψήφιους εργαζομένους στην Ημέρα Καριέρας του ΟΑΕΔ

tags :
Η Eurocert δίπλα στους υποψήφιους εργαζομένους στην Ημέρα Καριέρας του ΟΑΕΔ
Η Eurocert δίπλα στους υποψήφιους εργαζομένους στην Ημέρα Καριέρας του ΟΑΕΔ

Η EUROCERT βρισκόμενη δίπλα στους άνεργους υποψήφιους εργαζομένους συμμετείχε στην Ημέρα Καριέρας του ΟΑΕΔ στην Αθήνα, που σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία χάρη στη σημαντική προσέλευση του κοινού.
Ειδικότερα, η EUROCERT, ο αμιγώς ελληνικός φορέας πιστοποίησης με πολυεθνικό χαρακτήρα εκπροσωπούμενη από υψηλόβαθμα στελέχη, συνομίλησε με ενδιαφερόμενους υποψηφίους όλων των ηλικιών.
Η EUROCERT είναι μια υγιής αναπτυσσόμενη εταιρία που στελεχώνει συνεχώς νέες θέσεις εργασίας με σύγχρονο αντικείμενο σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον.
Η Ημέρα Καριέρας του ΟΑΕΔ στην Αθήνα αποτέλεσε ένα σημαντικό εργαλείο για τη γεφύρωση του χάσματος της προσφοράς και της ζήτησης, στο οποίο συνέβαλε και η EUROCERT ενημερώνοντας τους ενδιαφερόμενους για θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.
Λίγα λόγια για την EUROCERT Α.Ε.
Η EUROCERT είναι ένας 100% Ελληνικός Οργανισμός Πιστοποίησης, με πολυεθνικό χαρακτήρα, που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως.
Αποτελεί έναν ανεξάρτητο φορέα Επιθεωρήσεων, Ελέγχων και Πιστοποιήσεων που διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό με ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων και παρέχει πάνω από 50 υπηρεσίες Ελέγχων/Πιστοποιήσεων σε κλάδους ανάμεσα στους οποίους είναι τα τρόφιμα και τα αγροτικά προϊόντα, ο τουρισμός, η ενέργεια, η βιομηχανία και η ναυτιλία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης