Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Cardlink: κορυφαίο brand στα Superbrands 2021

tags :
Cardlink: κορυφαίο brand στα Superbrands 2021
Cardlink: κορυφαίο brand στα Superbrands 2021

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που βραβευτήκαμε ως Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία για το 2021-2022 στον θεσμό των Superbrands στην κατηγορία “Ψηφιακές Υπηρεσίες”.
Από το 2005 ο θεσμός Superbrands αναδεικνύει τις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και εντάσσεται στο πλαίσιο του παγκόσμιου θεσμού των Superbrands, ο οποίος πραγματοποιείται σε περίπου 90 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Η βραβευσή μας ως η εταιρεία με την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία της ύστερα από αξιολόγηση της Κριτικής Επιτροπής αλλά και έρευνας αγοράς στο καταναλωτικό κοινό, με κριτήρια όπως η αναγνωρισιμότητα, η αξιοπιστία, η πιστότητα των πελατών και η εταιρική υπευθυνότητα, έχει ιδιαίτερη αξία και μας γεμίζει χαρά και περηφάνεια για την ομάδα μας που συνέβαλε σε αυτή την επιτυχία.
Καταφέραμε να χτίσουμε ένα brand που μιλάει στις καρδιές των πελατών μας και αποτελεί την πρώτη τους επιλογή ως συνεργάτης πληρωμών.
Με το slogan “η Cardlink δουλεύει για σένα” είμαστε δίπλα στις επιχειρήσεις και χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους, με σκοπό να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξή τους με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητά τους και βελτιώνουν την εμπειρία, επιχειρήσεων και καταναλωτών.
Επιπλέον, είμαστε ενθουσιασμένοι που ως μέλος του Ομίλου Worldline, του ευρωπαϊκού ηγέτη στον τομέα πληρωμών και εκκαθάρισης συναλλαγών και τέταρτου παίκτη παγκοσμίως, ενισχύουμε περαιτέρω το brand μέσα από τη δέσμευσή μας να συμβάλλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο πληρωμών που εμπνέει εμπιστοσύνη και είναι πιο βιώσιμος για την κοινωνία και το περιβάλλον.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης