Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Witside: Ολοκλήρωσε έργο πρόβλεψης ζήτησης για την ΚΡΙ ΚΡΙ

tags :
Witside: Ολοκλήρωσε έργο πρόβλεψης ζήτησης για την ΚΡΙ ΚΡΙ

Σημαντική βελτίωση της παραγωγικότητας μέσω της αυτοματοποίησης στη διασύνδεση και το μετασχηματισμό των δεδομένων.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε έργο πρόβλεψης ζήτησης από την ομάδα της WITSIDE για την ΚΡΙ-ΚΡΙ.
Σκοπός του έργου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ήταν η πρόβλεψη της ζήτησης των προϊόντων ΚΡΙ-ΚΡΙ με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια και η βελτίωση της παραγωγικότητας των Planners.

Με την υποστήριξη των συμβούλων της WITSIDE, η ΚΡΙ-ΚΡΙ πέτυχε ακριβέστερες προβλέψεις συνδυάζοντας δεδομένα πωλήσεων (sell-in και sell-out), δεδομένα προωθητικών ενεργειών, συμβάντα έλλειψης αποθεμάτων, ενδείξεις θερμοκρασίας, κ.ά.
Πέτυχε, επίσης, σημαντική βελτίωση της παραγωγικότητας μέσω της αυτοματοποίησης στη διασύνδεση και το μετασχηματισμό των δεδομένων.
Για την επίτευξη αυτού, επιλέχθηκε το FORECAST PRO, μέλος του οικοσυστήματος λύσεων της WITSIDE.
Ο κ. Τριαντάφυλλος Γιόρτσος, Head of Logistics & Supply Chain BI στην ΚΡΙ ΚΡΙ δήλωσε: Μέσα από την αγαστή συνεργασία με τους ανθρώπους της WITSIDE θέσαμε γερά θεμέλια για την έξυπνη εφοδιαστική αλυσίδα της ΚΡΙ ΚΡΙ. Η επιτυχία του έργου βασίστηκε στην άμεση κατανόηση των αναγκών, πρακτικές προτάσεις λύσεων προστιθέμενης αξίας και την ορθή εφαρμογή τους με άμεσα αποτελέσματα.
Ο κ. Κωνσταντίνος Παζάλος, Director Innovation & Analytics στη WITSIDE δήλωσε: Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους τους οποίους θέσαμε μαζί με την ΚΡΙ-ΚΡΙ.
Αυτοί αφορούν στη βελτίωση της ακρίβειας πρόβλεψης και της παραγωγικότητας των εμπλεκομένων χρηστών στη διαδικασία του planning. Αξιοποιήσαμε στο έπακρο της δυνατότητες της μηχανικής μάθησης και της στατιστικής για να πετύχουμε το στόχο μας μέσα σε μόλις 2 μήνες από την έναρξη του έργου, κάτι που μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης