Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Τα καλύτερα δώρα #giatospitimas στη LEROY MERLIN!

tags :
Τα καλύτερα δώρα #giatospitimas στη LEROY MERLIN!
Και αυτή την εορταστική περίοδο έως την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου, οι καταναλωτές θα έχουν αμέτρητες ευκαιρίες για δώρα έως και 40% στα LEROY MERLIN

Η αγαπημένη μας περίοδος είναι εδώ! Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και τα LEROY MERLIN μας δίνουν την καλύτερη αφορμή για να χαρίσουμε πρωτότυπα δώρα προς τα αγαπημένα μας πρόσωπα, #giatospitimas.

Συγκεκριμένα, και αυτή την εορταστική περίοδο έως την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου, οι καταναλωτές θα έχουν αμέτρητες ευκαιρίες για δώρα έως και 40% στα LEROY MERLIN.

Όσοι επιλέξουν να επισκεφθούν τα LEROY MERLIN την περίοδο των εορτών θα βρουν προσφορές σε διακοσμητικά είδη όπως κορνίζες και καθρέπτες. Αποκλειστικά τα μέλη του LEROY MERLIN club έχουν έως 20% σε όλα τα επιτραπέζια φωτιστικά, καθώς και σε χρηστικά εργαλεία και προϊόντα, όπως δράπανα και δραπανοκατσάβιδα DEXTER.

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εδώ. Τα LEROY MERLIN κράτησαν το καλύτερο δώρο για τα μέλη του LEROY MERLIN club. Το τριήμερο 17, 18 και 19 Δεκεμβρίου, μόνο τα μέλη μπορούν να απολαύσουν το προνόμιο μείον 10% σε όλα τα προϊόντα *. Όλοι οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να εγγραφούν γρήγορα και εύκολα στο https://www.leroymerlin.gr/gr/club/, ώστε να επωφεληθούν από τις αποκλειστικές προσφορές του LEROY MERLIN club.

Για δείτε αναλυτικά τις προσφορές και να επιλέξετε το δώρο που σας ταιριάζει, επισκεφθείτε το https://www.leroymerlin.gr/gr/ta-kalitera-dora-gia-to-spiti-mas/

Γιατί τα καλύτερα δώρα και φέτος τα Χριστούγεννα είναι διαθέσιμα μόνο στο δίκτυο καταστημάτων LEROY MERLIN!

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης