Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

ΤΖΟΚΕΡ από υπολογιστή, κινητό ή tablet για 1,3 εκατ. ευρώ - Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30

tags :
ΤΖΟΚΕΡ από υπολογιστή, κινητό ή tablet για 1,3 εκατ. ευρώ - Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30
Το ΤΖΟΚΕΡ κληρώνει απόψε 1,3 εκατ. ευρώ – Δυνατότητα και για online συμμετοχή στο παιχνίδι μέσω υπολογιστή, κινητού ή tablet

Σε 1,3 εκατ. ευρώ ανέρχεται το μεγάλο έπαθλο που διεκδικούν απόψε οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ στην πρώτη κατηγορία. Το παιχνίδι μετράει τέσσερις κληρώσεις χωρίς μεγάλο νικητή, μετά και το νέο τζακ ποτ που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή. Στη δεύτερη κατηγορία, ωστόσο, βρέθηκαν τέσσερις επιτυχίες που μοιράστηκαν το ποσό των 90.303,90 ευρώ.
Κέρδη 22.575,97 ευρώ με λίγα κλικ
Οι τρεις από τους τέσσερις τυχερούς 5άρηδες, που κέρδισαν από 22.575,97 ευρώ ο καθένας, έπαιξαν ΤΖΟΚΕΡ σε καταστήματα ΟΠΑΠ σε Θεσσαλονίκη, Ίλιον και Χανιά. Ο τέταρτος τυχερός παίκτης κατέθεσε το δελτίο του μέσω διαδικτύου μόλις με λίγα κλικ.
Η online κατάθεση δελτίων είναι μια απλή διαδικασία, που μπορεί να πραγματοποιηθεί από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet.
TZOKEΡ από υπολογιστή
Οι παίκτες που παίζουν για πρώτη φορά ΤΖΟΚΕΡ online μέσω υπολογιστή πρέπει αρχικά να κάνουν εγγραφή στο tzoker.gr, πατώντας το κουμπί «εγγραφή» και συμπληρώνοντας το email και τα στοιχεία τους στην ειδική φόρμα. Επιλέγουν το «όνομα χρήστη» και τον «κωδικό» που επιθυμούν και δημιουργούν λογαριασμό. Με την υποβολή της φόρμας, λαμβάνουν επιβεβαιωτικό email για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία. Στη συνέχεια, μέσω του λογαριασμού τους, επιλέγουν αριθμούς, συμπληρώνουν στήλες και καταθέτουν το δελτίο τους
ΤΖΟΚΕΡ από κινητό ή tablet
Αντίστοιχη διαδικασία πρέπει να ακολουθήσουν και όσοι χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο ή tablet. Κατεβάζουν δωρεάν την εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ από το App store ή την εφαρμογή για Android μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ. Πραγματοποιούν εγγραφή και στη συνέχεια μέσω του λογαριασμού τους συμπληρώνουν και καταθέτουν το δελτίο τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης