Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το roadshow της eXp Realty στην Αθήνα

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το roadshow της eXp Realty στην Αθήνα
Ο επικεφαλής της ελληνικής εταιρείας της eXp Realty κ. Nίκος Μανομενίδης και στελέχη της eXp Realty παρουσίασαν όλα τα νέα καινοτόμα συστήματα που χρησιμοποιεί η εταιρεία σηματοδοτώντας την ανανέωση και τον τρόπο λειτουργίας του μεσιτικού κλάδου στην Ελλάδα

Με µεγάλη επιτυχία πραγµατοποιήθηκε το πρώτο - από μια σειρά Roadshows- της eXp Realty στην Αθήνα την Παρασκευή 13 Μαΐου.
Ο επικεφαλής της ελληνικής εταιρείας της eXp Realty κ. Nίκος Μανομενίδης και στελέχη της eXp Realty παρουσίασαν όλα τα νέα καινοτόμα συστήματα που χρησιμοποιεί η εταιρεία σηματοδοτώντας την ανανέωση και τον τρόπο λειτουργίας του μεσιτικού κλάδου στην Ελλάδα.
«Το μοντέλο της eXp Realty οδηγεί τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον τομέα των ακινήτων και περιορίζει το αποτύπωμα άνθρακα, δημιουργώντας μια πιο βιώσιμη και κερδοφόρα πλατφόρμα για τους επαγγελματίες του real estate», ανέφερε ο κ. Μανομενίδης. Η μεσιτεία βασίζεται στο cloud αξιοποιώντας τη Virbela, μια τρισδιάστατη εικονική πλατφόρμα, η οποία επιτρέπει στους μεσίτες της εταιρείας να επικοινωνούν, να «συναντιούνται» και να διεξάγουν επιχειρηματικές δραστηριότητες στο Metaverse.
Το δίκτυο της eXp Realty, δεν αναπτύσσεται μέσω franchise. Στους συνεργαζόμενους μεσίτες που «συνεταιρίζονται» με την eXp Realty, διατίθενται μετοχές της εταιρείας, ενώ σε αυτούς αποδίδεται έως και το 100% της προμήθειας από τις συναλλαγές.
Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος μεσίτες, ιδιώτες επενδυτές και άλλοι παράγοντες της αγοράς και ενδιαφερόμενοι.

Ποια είναι η eXp Realty

Η eXp Realty βασική θυγατρική της eXp World Holdings εισηγμένη στον Nasdaq, είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ακινήτων στον κόσμο με περισσότερους από 80.000 μεσίτες σε 21 χώρες, ΗΠΑ, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Νότια Αφρική, Ινδία, Μεξικό, Πορτογαλία, Γαλλία, Πουέρτο Ρίκο, Βραζιλία, Ιταλία, Χονγκ Κονγκ, Κολομβία, Ισπανία, Ισραήλ, Παναμάς, Γερμανία, Δομινικανή Δημοκρατία Ελλάδα, Νέα Ζηλανδία. Δημιουργός του ομίλου eXp World Holdings είναι ο Glenn Sanford.
unnamed_19.jpg

www.bnakingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης