Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Σ.Ε.Υ.Τ.ΠΕ: Πρόγραμμα υποτροφιών «Γιάννης Χατζηιωσηφίδης»

Σ.Ε.Υ.Τ.ΠΕ: Πρόγραμμα υποτροφιών «Γιάννης Χατζηιωσηφίδης»
Σ.Ε.Υ.Τ.ΠΕ: Υποψήφιοι υπότροφοι είναι ΟΛΑ τα παιδιά των συναδέλφων - μελών μας

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στις Υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς (ΣΕΥΤΠΕ) στηρίζοντας τους συναδέλφους μας, που επενδύουν σε δύσκολους καιρούς δυσθεώρητα ποσά για την εκπαίδευση των παιδιών τους, θεσπίζει Πρόγραμμα Υποτροφιών με την επωνυμία «Γιάννης Χατζηιωσηφίδης».
Με τον τρόπο αυτό επιθυμούμε να τιμήσουμε τη μνήμη του δικού μας Γιάννη, του αγωνιστή της πρώτης γραμμής, ο οποίος αν και πολύτεκνος, παραολυμπιονίκης και άριστος υπάλληλος παρά την κινητική αναπηρία του γύρω στο 80%, βρέθηκε στην τελευταία «εθελούσια» να μετατίθεται όλως τυχαίως, σε κατάστημα που διέθετε τουαλέτα στο … υπόγειο. Ωστόσο ίδιος δεν επέλεξε το δρόμο της παραίτησης αλλά του αγώνα για τη δουλειά του και το ψωμί της οικογένειάς του. Με μπροστάρη τον Γ. Χατζηιωσηφίδη, ξεκίνησε ένας μεγάλος αγώνας του Συλλόγου μας για την αποκατάσταση των συναδέλφων ΑΜΕΑ που ήταν υπό διωγμό.​​

Κάθε συνάδελφος με ειδικές ικανότητες οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Γιάννη Χατζηιωσηφίδη. Κάθε γονιός που εργάζεται στην Τράπεζα Πειραιώς οφείλει να πει στο παιδί του δύο λόγια για το Γιάννη Χατζηιωσηφίδη. Αυτά είναι τα πρότυπα που θα πρέπει να εμπνέουν τα παιδιά μας, διότι οι αγωνιστές της ζωής τις περισσότερες φορές βρίσκονται στο διπλανό γραφείο από το δικό μας και όχι στο διαδίκτυο ή τα mad awards.

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης θεσπίζουμε:

  • τέσσερις (4) υποτροφίες των 250€ για μαθητές Γυμνασίου,
  • πέντε (5) υποτροφίες των 300€ για μαθητές Λυκείου, και
  • πέντε (5) υποτροφίες των 500€ για φοιτητές / σπουδαστές ΑΕΙ, ΑΤΕΙ και μεταλυκειακής εκπαίδευσης (ΙΕΚ, ΙΙΕΚ και Κολλέγια), σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Υποψήφιοι υπότροφοι είναι ΟΛΑ τα παιδιά των συναδέλφων - μελών μας, που φοιτούν στις παραπάνω εκπαιδευτικές βαθμίδες, χωρίς να είναι προαπαιτούμενη η άριστη επίδοση.   

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης